Louis Paphos Breeze: Μια νέα επιλογή από τη Louis Hotels

Η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου θα είναι πλουσιότερη από την πρώτη Μαΐου καθώς ανοίγει τις πύλες του, το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Louis Hotels, Louis Paphos Breeze. Το εν λόγω ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Χλώρακα, είναι το πέμπτο στην

Πάφο και εικοστό τρίτο συνολικά μέλος της οικογένειας της Louis Hotels, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από εβδομήντα χρόνια στον ξενοδοχειακό τομέα προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές στους τουρίστες.

Στο Louis Paphos Breeze ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει την διαμονή του οικογενειακώς ή σαν ζευγάρι αφού υπάρχουν 104 σουίτες ενός υπνοδωματίου για οικογένειες αλλά και 40 superior studios για ζευγάρια τα οποία είναι έτοιμα να προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή για ζευγάρια.

Μια πληθώρα διευκολύνσεων και μοντέρνων υπηρεσιών αλλά και άριστη εξυπηρέτηση και επιβλητικές εγκαταστάσεις είναι χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Εσωτερική και παιδική πισίνα συμπεριλαμβάνονται στις 4 συνολικά που κοσμούν το ξενοδοχείο ενώ υπάρχουν επίσης σπα, σάουνα και 3 διαφορετικά μπαρ. Για τους φίλους της άθλησης είναι ιδανικά τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του γυμναστηρίου αλλά και οι εγκαταστάσεις του τένις που προσφέρουν αξιόλογες δυνατότητες σωματικής άσκησης. Σε όλα αυτά μπορούν να συμπεριληφθούν και μια ηλιόλουστη βεράντα, εσωτερική περιοχή animation και παιδικό κλαμπ. Τα δύο εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού ελληνικού εστιατορίου meze by Elliniko, έχουν το κλειδί για την γευστική ικανοποίηση του επισκέπτη.

Σημαντικότατο είναι επίσης το γεγονός πως το χτίσιμο του ξενοδοχείου προσέφερε δεκάδες θέσεις εργασίας σε ντόπιους, ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική κοινωνία. Επιπρόσθετα, όλοι οι ξένοι επισκέπτες θα ενισχύσουν την οικονομία της Πάφου, η οποία έχει προνοήσει για την άψογη εξυπηρέτηση τους. Ταυτόχρονα, το Louis Paphos Breeze θα βοηθήσει στην προβολή του πολιτισμού της πόλης αλλά και της Κύπρου γενικότερα, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στα αξιοθέατα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι τουρίστες.

Με την ετήσια εισροή εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών στο νησί και την ζήτηση να αυξάνεται κάθε χρόνο η δημιουργία του Louis Paphos Breeze με τα 144 studios και σουίτες που προσφέρει Θα συντείνει στην επιπρόσθετη κάλυψη των τουριστών που επισκέπτονται την Πάφο και παράλληλα με την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει η Louis Hotels σε μια ακόμη εγγυημένη επιλογή για ονειρεμένες διακοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα