"Κινδυνεύουμε να χάσουμε τον ένα από τους δύο στόχους"

"Κινδυνεύουμε να χάσουμε τον ένα από τους δύο στόχους", ανέφερε από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο. Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου των "γαλαζοκιτρίνων".

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι δύσκολη αυτή η αποστολή με βάση τη μικρή προϊστορία. Η ΑΕΚ έχει την πιο ισχυρή έδρα, έχουμε όμως και το πιο πρόσφατο παράδειγμα, όπου είχαμε διαπιστώσει το πόσο δύσκολο είναι αυτό. Πρέπει να πούμε ότι τα δεδομένα

είναι εντελώς διαφορετικά και μία διαφορετική διοργάνωση. Έχουμε έναν και μοναδικό στόχο, δεν υπάρχει το περιθώριο παραμικρού λάθους, υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε για να παραμείνουμε εντός θεσμού και αναφέρομαι στον επαναληπτικό.

Από την επανέναρξη μετά τις διακοπές του Πάσχα, το ΑΠΟΕΛ είχε το δικαίωμα και υποχρέωση να κερδίζει πάντα. Είχε αναιρεθεί το ελάχιστο λάθος σε πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με Ανόρθωση. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που μπορούσαμε να δώσουμε χρόνους ξεκούρασης. Πήγαμε με 20 παίκτες στην αποστολή και οι 3 ήταν τερματοφύλακες. Το μαζικό rotation ήταν από τους λόγους που ήρθε και η ήττα. Υπήρχε μία λογική, δεν μας βγήκε και είναι ξεκάθαρο ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τους έναν από τους 2 στόχους. Υπάρχει αυτή τη στιγμή το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μέσω 4 νικών και να ανατρέψουμε το 2-0 στο κύπελλο. Εξαρτάται από εμάς αν θα το καταφέρουμε.

Οι Καρλάο, Ορ, Αλωνεύτης και Εφραίμ αξιολογούνται καθημερινά. Αν δεν είναι μέσα στην αποστολή το Σάββατο, η αξιολόγηση θα συνεχιστεί. Η δεδομένη απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Εμπεσίλιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κινδυνεύουμε,kindynevoume