Show Κατσαράβα, "ανάσες" για τον Εθνικό

Με πρωταγωνιστή τον Κατσαράβα που πέτυχε τέσσερα ο Εθνικός κέρδισε την Καρμιώτισσα με 4-2 στο Δασάκι για την 9η αγωνιστική ρου πρωταθλήματος και πήρε βαθμολογικές ανάσες. Η ομάδα της Άχνας ανέβηκε στη 8η θέση με 8 βαθμούς και η Καρμιώτισσα, η οποία είδε το σερί των τριών νικηφόρων αγώνων να σταματά, παρέμεινε στην 7η θέση με 11 βαθμούς.

Αποτελεσματικός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός, ο οποίος αξιοποίησε τις δυο από τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε προβάδισμα με 2-0. Μέχρι το 31’ , λεπτό που σημειώθηκε το πρώτο τέρμα στον αγώνα, ο ρυθμός ήταν κακός, με πολλά λάθη. Ωστόσο

η έμπνευση του Κατσαράβα να κάνει το γυριστό σε μια φάση που δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό και ενδιαφέρον στον αγώνα. Προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Γεωργιανός σκόραρε με το κεφάλι και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στον Εθνικό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης να πετυχαίνει χατ τρικ και ουσιαστικά να τελειώνει τον αγώνα από το 47ο λεπτό. Η Καμριώτισσα, η οποία ήταν απούσα μέχρι το 53’ μείωσε με τον Πόλιανετς , ενώ σε τρία λεπτά ο Κατσαράβα επανέφερε τη διαφορά και πάλι στα τρία τέρματα (4-1).
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 78’ με γκολ πέναλτι του Βαττή, ενώ στο 75’ ο Αρέστη σημάδεψε το δοκάρι μετά από μακρινό σουτ και στο ριμπάουντ ο Κατσαράβα έχασε μοναδικό τετ α τετ να σκοράρει και να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα που πετυχαίνει πέντε τέρματα. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γεωργιανός έχασε και πάλι καλή ευκαιρία για να σπάσει το φετινό ρεκόρ προσωπικών τερμάτων σε έναν αγώνα.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Εθνικός Άχνας - Καρμιώτισσα

Keywords
Τυχαία Θέματα