ΑΕΚ: Ώριμη όσο ποτέ…

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ, βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε όλα της τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνιστικό. Άλλο το διοικητικό με το γήπεδο και τις ενέργειες που έγιναν.

Στον ποδοσφαιρικό τομέα η δουλειά του Τσάβι Ρόκα και όχι μόνο χαρακτηρίζεται πετυχημένη και το μόνο που απομένει αυτή τη στιγμή είναι ένας τίτλος. Ένας τίτλος που θα δώσει χαρά και στον κόσμο της ομάδας αλλά κυρίως στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Έφτασε κοντά αλλά δεν το πέτυχε και

τώρα της παρουσιάζεται μια άλλη ευκαιρία.

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ οι Λαρνακείς θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να κατακτήσουν ένα τρόπαιο. Η ΑΕΚ θα δείξει σήμερα (κόντρα στον βασικό της αντίπαλο μέχρι στιγμής για τον τίτλο), αν έχει την ομάδα για να κατακτήσει φέτος τον τίτλο. Είναι δεδομένο πως στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχει ποιότητα και μάλιστα αρκετή…αλλά σήμερα θα πρέπει να το βγάλει και στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι το πρώτο δυνατό τέστ στην ΑΕΚ Αρένα για την ομάδα και τον κόσμο της. Η νέα έδρα θα πρέπει να γίνει κάστρο για τα υπόλοιπα παιχνίδια και μέσα από ένα ντέρμπι κορυφής θα βγουν αρκετά συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα