Απόλλων: Νίκη χωρίς αντίκρισμα επί της Ομόνοιας φωτος/βιντεο

Απόλλωνας και Ομόνοια ήξεραν πως δική τους νίκη στο σημερινό μεταξύ τους ντέρμπι δεν θα ήταν από μόνη της αρκετή για να φέρει μία από τις δύο ομάδες στη δεύτερη θέση.

Αν την ίδια ώρα η ΑΕΚ κέρδιζε την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, τότε ο νικητής θα τερμάτιζε 3ος, με την ισοπαλία να ευνοεί την ομάδα της Λεμεσού. Οι ελπίδες των δύο ομάδων για να κατακτήσουν την 2η και προνομιούχα θέση της βαθμολογίας, ουσιαστικά ελαχιστοποιήθηκαν με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν η ΑΕΚ

άνοιξε το σκορ, και εξανεμίστηκαν στα μισά της επανάληψης όταν η ομάδα της Λάρνακας σφράγισε τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ. Κάπως έτσι, η απογευματινή μονομαχία στο Τσίρειο δεν είχε ουσιαστικά κίνητρο, πέραν φυσικά από το πρεστίζ το να κερδίσουν μία θέση στην τελική κατάταξη.

Και οι δύο, στις 2/7
Ο Απόλλωνας ήταν τελικά η ομάδα που κέρδισε στο χθεσινό ντέρμπι και με 59 βαθμούς (όσους έχει και η ΑΕΚ) τερμάτισε στην 3η θέση, αφήνοντας την Ομόνοια στην 4η θέση. Τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, στις 2 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων (οι οποίοι θα παραμείνουν στις ομάδες τους για του χρόνου) θα έχουν περίπου 10 ημέρες για ξεκούραση, πριν επιστρέψουν και πάλι στα… βάσανα και να ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η Απόλλωνας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1, όπως διαμορφώθηκε στο 30ο λεπτό με το γκολ του Γκουλόν, χάρη στα τέρματα των Παπουλή και Χαμντανί. Μέτριο παιχνίδι και κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερος ρυθμός, νεύρα, ένταση και διαπληκτισμούς στην επανάληψη.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλων και Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα