Διαψεύδει η ελλ. Κυβέρνηση τις αναφορές Τσίπρα για ΠτΔ

Επικοινωνία Αθηνών και Λευκωσίας υπήρξε σήμερα με αφορμή δημοσιεύματα σε ελλαδικά ΜΜΕ που έφεραν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα να αναφέρεται με υποτιμητικά σχόλια στον πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αλέξης Τσίπρας

φέρεται μεταξύ άλλων να δήλωσε: «Επιμένω σε μια συμφωνία οικονομικά βιώσιμη και επικερδή για τη χώρα. Αν δεν την πάρω, θα φτάσω στα άκρα, θα δώσω μάχη, δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο». Ενώ σε έμπιστους συνομιλητές φέρεται να επισήμανε: «Εγώ δεν είμαι Αναστασιάδης να γυρίσω πίσω και να πω άλλα στο ελληνικό λαό».

Την επικοινωνία Αθηνών - Λευκωσίας, επιβεβαίωσε στο Sigmalive ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την αναφορά του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Μάλιστα από το Μαξίμου διερωτώνται σε τι αποσκοπούν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα. Τα αξιολογούν μάλιστα ως κακόπιστα σχόλια, ανάξια σχολιασμού. Και προσθέτουν: "Είναι άξιο απορίας πώς κάποιος εξήγαγε αυτό το συμπέρασμα, αφού από πλευράς του Έλληνα Πρωθυπουργού δεν υπήρξε καμιά αναφορά που να μπορούσε έστω να ερμηνευτεί ή να παρεξηγηθεί ως τα υπό αναφορά δημοσιεύματα", σημειώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα