Ξέσπασε με πεντάρα η Σαλαμίνα

Πέρασαν πέντε αγωνιστικές για να σκοράρει τα πρώτα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της η Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι τα πέτυχαν μαζεμένα και πέρασαν πάρα πολύ εύκολο απόγευμα στο Παφιακό απέναντι στην ΑΕΖ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 5-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάατσι, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ είχε ενεργό ρόλο και στο πρώτο που πέτυχε ο Σκοπελίτης. Για την ΑΕΖ ισοφάρισε προσωρινά ο Πάγκαλος, στους πέντε βαθμούς έφτασε η Σαλαμίνα, όσους έχει και η ομάδα του Ζακακίου.

Γεμάτο

ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Παφιακό, με τρία τέρματα και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από την μια εστία στην άλλη. Οι ερυθρόλευκοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα, τα πρώτα στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 12’ ο Ταουντούλ υπέπεσε σε ολέθριο λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μάατσι έκανε την κεφαλιά, όμως, την έστειλε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Σκοπελίτης σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Η απάντηση της ΑΕΖ ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Πάγκαλο να φεύγει πίσω από την άμυνα της Σαλαμίνας και να πλασάρει υποδειγματικά τον Βεζελόφσκι.
Στην επόμενη καλή φάση ήρθε και το τρίτο τέρμα της αναμέτρησης. Στο 23’ ο Τσίνα έβγαλε τη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μάατσι πρόλαβε την έξοδο του Ταουντούλ και με το κεφάλι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να ήταν καλός, ωστόσο δεν υπήρξαν ξεκάθαρες φάσεις μέχρι το 41’, όταν ο Σκοπελίτης από πολύ καλή θέση έκανε το σουτ, όμως, ο Σακελαρίου απέκρουσε πάνω στην γραμμή.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τέρμα, το τρίτο της Σαλαμίνας, με τον Μάατσι στο 48’. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Η Σαλαμίνα συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει το επόμενο τέρμα, αφού πλέον οι γηπεδούχοι δεν είχαν το κουράγιο να αμυνθούν σωστά και συγκεντρωμένα. Στο 63’ ο Μάατσι -από αντικανονική θέση- δεν έχασε την ευκαιρία και με κοντινό τακουνάκι σκόραρε το τρίτο προσωπικό και τέταρτο για την ομάδα του.

Τα πάντα είχαν πάρει το δρόμο τους και εκείνο που απέμενε ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η Σαλαμίνα έριξε ρυθμούς και έκανε περισσότερο συντήρηση, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε από τον μεγάλο πρωταγωνιστική του αγώνα, τον Μάατσι να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο 78' , το 4ο του και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΖ - Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα