Απόδραση με Τομάς και κορυφή (ΑΕΚ-ΑΕΛ 0-1)

Με το γκολ του Τομάς στο 25’ η ΑΕΚ πανηγύρισε σπουδαίο διπλό μέσα στο Τσίρειο με 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ και πλέον βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς (έχει παιχνίδι λιγότερο ο ΑΠΟΕΛ).


Η ΑΕΚ αν και δεν έπιασε μεγάλη απόδοση ήταν ουσιαστική και πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και η παραμονή στην κορυφή. Από την άλλη η ΑΕΛ

προσπάθησε, έφτιαξε ευκαιρίες, βρήκε δυο φορές το δοκάρι αλλά γνώρισε την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 7 βαθμούς. Για δεύτερο σερί παιχνίδι η ΑΕΛ δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα και παραμένει η χειρότερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 13’ έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Σέμα ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν καλύτερη στο πρώτο 25λεπτο, ωστόσο η ΑΕΛ στην πρώτη της ευκαιρία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 25’ με τον Τομάς να κερδίσει με δεύτερη προσπάθεια τον Σκόβρον. Το γκολ επηρέασε αρνητικά τους γαλαζοκίτρινους με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάρει την κατοχή της μπάλας σε ένα παιχνίδι με πολύ χαμηλό ρυθμό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, κρατούσε την μπάλα και όσο περνούσε ο χρόνος έβαζε πίεση στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Κουταντέρ στο 70’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι του Τόνιο μετά από τετ α τετ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι. Στη συνέχεια η ΑΕΛ έψαξε το γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να το πετύχει και έτσι η ΑΕΚ πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό

ΑΕΛ: Σκόβρον, Αϊρόσα, Σαμπού, Φέλτσερ (66'Νιαγκ), Κουταντέρ, Σέμα (78'Σταύρου), Μέσκα, Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο.

ΑΕΚ: Τόνιο, Μαρσίνιακ, Σεράν, Καταλά, Ορτίθ, Αλβες (68'Κάντε), Τομάς, Μπόλιεβιτς, Λαμπάν, Εγγλέζου (62'Τετέ), Μοντέιρο (83'Μιντίκκης).

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΛ - ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα