Πάτησε μπανανόφλουδα η "Κυρία" (βίντεο - φώτο)

Η Ανόρθωση αυτοκτόνησε και απώλεσε τους πρώτους βαθμούς μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε 2-0 της Αγίας Νάπας, αλλά ισοφαρίστηκε. Πελέ και Εντλοβού έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι Ντε Μέλο και Αντωνίου στο τέλος του αγώνα πάγωσαν τους γηπεδούχους. Κορυφαίος του αγώνα ο Κίττος που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Πρώτος βαθμός για την Αγία Νάπα.

Ανώτερη
Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση. Μετά την καλή ευκαιρία της Αγίας Νάπας στο 8’ οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους ανέλαβαν τα ηνία

του αγώνα. Βοήθησε και το γρήγορο τέρμα του Πελέ, ο οποίος στο 10 με μακρινό … κεραυνό κέρδισε τον Κίττο. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ρυθμό, δοκίμασαν μακρινά σουτ αλλά δεν βρήκαν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι αλλά οι επιθέσεις τους ήταν ημιτελής και δεν άγχωσαν τον Κόπριβετς.

Γρήγορα τέρματα και άγρια ομορφιά
Παρόμοιο ήταν το ξεκίνημα της Ανόρθωσης στην επανάληψη. Η «Κυρία» στο 50ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με πέναλτι του Εντλοβού, όμως, οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας μείωσαν άμεσα σε 2-1 με τον Ντε Μέλο. Οι γηπεδούχοι δεν φάνηκαν να επηρεάστηκαν και ιδιαίτερα από την εξέλιξη και προσπάθησαν για τρίτο τέρμα. Έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τους Μακρή (δις) και Μαρίνες (δις), με τον Κίττο να φωνάζει στις τρεις παρών, ενώ η άλλη πέρασε έξω. Ο Κόπριβετς έκανε μεγάλη επέμβαση στο 86’ , αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέρμα δυο λεπτά αργότερα στην κεφαλιά του Αντωνίου.

Μάλιστα η Αγία Νάπα έχασε καλή ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό για την ολική ανατροπή, όμως, ο Στογιάνοφ σούταρε έξω.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Ανόρθωση - Αγία Νάπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα