Φωτιά και λάβα ο Απόλλωνας! (Φώτο-Βίντεο)

Ο Απόλλων έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Μετά απο μια εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε στο 66' ο Παπουλής αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Απόλλωνα.

Ο ΑΠΟΕΛ παρά την ήττα παρέμεινε στην κορυφή με 58 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 56 βαθμούς. Οι ''κυανόλεκοι'' της Λεμεσού ήταν φωτιά και λάβα απο

το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Έπαιξαν τον ΑΠΟΕΛ όπως η γάτα το ποντίκι. Δημιούργησαν 6 σπουδαίες ευκαιρίες στο Ά ημίχρονο, όμως ο Χίωτης ήταν φύλακας άγγελος και κράτησε το μηδέν. Στην επανάληψη ο Απόλλων ήταν και πάλι καλύτερος και βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα. Δίκαη η νίκη του Απόλλωνα, απέναντι σε ένα ΑΠΟΕΛ τραγικό. Απείλησε ουσιαστικά σε μια φάση στο 53 με τον Τζιμπούρ. Απο εκεί και πέρα τίποτα και δίκαια δέχθηκε την ήττα. Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε νίκη-τίτλου όμως δεν ανταποκρίθηκε. Ο Απολλων πήρε πανάξια τη νίκη και μπορεί να ελπίζει δύο στροφές πριν απο το τέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Γουίλερ, Στυλιανού, Μερκής, Γκουγιόν, Χαμντανί, Μεριέμ (68'Κυριάκου), Ν. Λόπες, Χ. Λόπες, Παπουλής (88'Ρόσα), Τουράμ (90'+ Στογιάνοβιτς).

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο (79'Χαραλαμπίδης), Αντωνιάδης, Καρλάο, Κακά, Λάνινγκ, Μοράις, Εφραίμ (90'Αμορίν), Αλεξάνδρου (65'Γκόμες), Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ.

Κίτρινες: Μεριέμ (6η), Τουράμ (4η) - Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου (4η), Αμορίν (8η).

Κόκκινες: Χ. Λόπες (2η κίτρινη)

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λόπες με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Απόλλωνας τέλειωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Δείτε την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλων και τον ΑΠΟΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα