Ξανά εκεί ψηλά στην Κορυφή-Με Ρίισε!(Φώτο-Βίντεο)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε ξανά εκεί ψηλά στην Κορυφή μετά την νίκη του στο ντέρμπι επι της Ανόρθωσης με 1-0 , με το τέρμα του Ρίισε στο 32 και με συνδυασμό την ήττα του Απόλλωνα απο τον Ερμή.

Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' με 49 βαθμούς , έναντι 48 του Απόλλωνα , κρατουν ξανά την τύχη του στα δικά τους χέρια , ενόψει των εννέα αγώνων που απομένουν για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου. Οι ''γαλαζοκίτρινοι λοιπόν στην πρεμιέρα των αγώνων των πλεϊοφ πήραν αυτό που ήθελαν. Ο ΑΠΟΕΛ΄είχε τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα, κυρίως στο Ά μέρος και θα

μπορούσαν να έφταναν σε πιο μεγάλο σκόρ , αφού είχαν τις ευκαιρίες να το πράξουν. Στην επανάληψη η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει είχε τις φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση , όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πήρε τη νίκη, με χρυσό σκόρερ τον Ρίισε που πέτυχε το τέταρτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις , απλά στο σημερινό ντέρμπι βρήκαν και τον δρόμο προς τα δίκτυα και με αποφασιστικότητα πήραν αυτό που ήθελαν. Η Ανόρθωση με την σειρά της , προσπάθησε να απειλήσει με τις ξαφνικές αντεπιθέσεις , όμως δεν μπόρεσε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να αξιοποιήσει κάποιες α[πο τις ευκαιρίες που δημιούργησε

ΑΠΟΕΛ: Xιώτης, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Ρίσε, Μοράις, Λάνιγκ, Εφραίμ (54' Σέρινταν), Χαραλαμπίδης (92' Ναφίου), Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ (89' Γκόμες)Ανόρθωση: Καμίνσκι, Δημητρίου, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Νούχου, Μάκος, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια, Κάλβο (46' Μακρής), Εντέ, ΊσμαΚίτρινες: Χαραλαμπίδης, Ρίσε / Μάκος (4η), Νούχου (6η)Κόκκινες: - / Μαϊσουράτζε (2η κίτρινη)

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Keywords
Τυχαία Θέματα