Aνόρθωση: Να κάνει αυτό που πρέπει

Η Ανόρθωση θέλει να κάνει αυτό που πρέπει στο σημερινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που δεν έπραξε στο Αντώνης Παπαδόπουλος στο πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στην ''Μεγάλη Κυρία'' αναγνωρίζουν ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ακόμη πιο μεγαλύτερος μέσα στο Γ.Σ.Π , όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι οι ποδοσφαιριστές θα πράξουν , αυτό που κάνουν συνήθως . Να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να τα δώσουν όλα για όλα

απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το κίνητρο της 3ης θέσης και η έξοδος στην ευρώπη είναι το κίνητρο για την Κυρία μέσω πρωταθλήματος και με μια νίκη στο σημερινό αγώνα θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια.

Το ζητούμενο στο σημερινό αγώνα , είναι να υπάρχει προσήλωση και καθαρό μυαλό ώστε να εκμεταλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν απέναντι στην εστία του ΑΠΟΕΛ. Το πιο σημαντικό όμως θα πρέπει να περιορίσουν τον ΑΠΟΕΛ στο να κάνει το παιχνίδι του και να ελέγξουν τον αγώνα. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί υπο πίεση αυτό ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο και η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να το εκμεταλευτεί.

Το δεδομένο είναι ότι στην Ανόρθωση , υπάρχει πίστη ότι μπορούν να κάνουν το διπλό και να ''παγώσουν'' το Γ.Σ.Π αφου αναμένεται ότι θα βρεθούν αρκετές χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα