Oμόνοια: Τώρα που ''βράζει'' το σίδερο

Τώρα που ''βράζει το σίδερο η Ομόνοια καλείται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στο τρίτο σκαλοπάτι που βαθμολογικού πίνακα που θα είναι καθοριστικό για την έξοδο της στην ευρώπη και αν υπάρχουν οι προυποθέσεις να διεκδικήσει ακόμη και την 2η θέση. Το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Ζ θα είναι πέρα για πέρα σημαντικό αφου αν επικρατήσει , θα ξεφύγει τρείς βαθμούς απο την ομάδα της Λάρνακας , ενώ θα μπορέσει να εκμεταλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η

Ομόνοια λοιπόν καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει με πάθος και αποφασιστικότητα το αποτέλεσμα που θέλει. Σε ένα μεγάλο ντέερμπι απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας που θα επιδιώξει να εκμεταλευτεί την έδρα της , στον πρώτο αγώνα των πλεϊοφ και να ξεκινήσει την προσπάθεια της με τους καλύτερους οιωνούς. Οι ποδοσφαιριστές των ''πρασίνων'' έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες και βεβαίως δεν θέλουν να χαλάσουν ότι έκτισαν το τελευταίο δίμηνο.

Οι φίλοι της Ομόνοιας για ακόμη μια φορά θα είναι δίπλα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Κώστα Καϊάφα και υπάρχει προσδόκια ότι θα φύγουν απο το γήπεδο με πλατύ , το χαμόγελο

Keywords
Τυχαία Θέματα