Δεινοπάθησε (1-2) αλλά προκρίθηκε η ΑΕΛ (Φώτος)

H ΑΕΛ δεινοπάθησε για να πάρει την πρόκριση στον Β’ γύρο του Κυπέλλου coca-cola. Tα βρήκε μπαστούνια απέναντι στην Αλκή η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού επικράτησαν με 2-1 , με το χρυσό γκολ όπως αποδείχθηκε του Γεωργιάδη στο 80’. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκόρ στο 30’ με εύστοχο πέναλτι του Ο Αρουαμπαρένα, μετά από χέρι που προηγήθηκε του Χάρη. Η Αλκή απάντησε άμεσα , με τον ίδιο τρόπο

με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αβραάμ στο 45 , μετά από ανατροπή του Στυλιανού απο τον Φορτούνα.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και από τις δύο ομάδες που είχαν τις ευκαιρίες τους. Ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Η Αλκή όπως αναφέραμε έδειξε πολύ καλά στοιχεία και απέδειξε γιατι είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Η ΑΕΛ αν και παρατάχθηκε με βασική ενδεκάδα, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Αυτό που μέτρησε όμως στο τέλος ήταν η πρόκριση

ΑΛΚΗ: Ματισόσκα, Χαραλάμπους, Θεοχάρους, Σοφοκλέους (46΄ Φραγκέσκου), Χαρή, Αβραάμ, Μανώλη (57΄ Γουίλι), Στυλιανού, Χριστάκη, Νικολάου, Ντουβεντρού.
ΑΕΛ: Ρομό, Αϊρόσα, Σιέλης, Σόουζα, Σαβανέ (73΄ Μπουένο), Αουραμπαρένα (88΄ Ουέλιγκντον), Μέσκα, Φορτούνα, Σοάρες (75΄ Σοάρες), Γεωργιάδης (89΄ Νικολάου), Τζούνιορ.

Κίτρινες: Χαρή, Χριστάκη/Σόουζα

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

>

Keywords
Τυχαία Θέματα