Ένας χρόνος λειτουργίας για το υπερσύγχρονο κατάστημα Mangas

Η εταιρεία Mangas Home Improvement στη Λεμεσό, που δραστηριοποιείται από το 1986, γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου πολυκαταστήματος της και ετοιμάζει για το κοινό ένα εορταστικό τριήμερο γεμάτο με πολλές εκπλήξεις. Το νέο κατάστημα άνοιξε επιτυχώς τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2015, σ’ ένα τεράστιο χώρο 5000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία καλύπτουν όλες τις απαραίτητες

ανάγκες που έχει ο καθένας για το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα διαθέτει τα πάντα για το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού και όχι μόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα στον καταναλωτή μια ξεχωριστή εμπειρία ψωνίσματος σε ό,τι αφορά τον τομέα του D.I.Y στην Κύπρο. Επιπλέον, το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και μπορεί να δώσει τις κατάλληλες ιδέες, λύσεις και προτάσεις ώστε να ικανοποιήσει τον καταναλωτή στον καλύτερο δυνατό βαθμό σε σχέση πάντοτε με το προϊόν που επιζητεί.

Στα πλαίσια του ενός χρόνου λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος, η εταιρεία Mangas Home Improvement καλεί όλους σ’ ένα τριήμερο γιορτής από τις 4-6 Νοεμβρίου. Kατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί Live Link από τον χώρο του καταστήματος, ενώ θα υπάρχει επίσης φαγητό, ποτό, μπαλονοκατασκευές για μικρά παιδιά και άλλα πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους. Επιπρόσθετα, θα επισκεφτούν το κατάστημα εξειδικευμένοι σύμβουλοι, οι οποίοι θα παρέχουν στο κοινό συμβουλές και tips για συγκεκριμένα είδη και προϊόντα από διάφορα τμήματα του καταστήματος.

Τέλος, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για το μεγάλο δώρο που χαρίζει το κατάστημα Mangas Home Improvement, με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια. Το δώρο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια με διαμονή στη Βιέννη και κάθε ένας μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση με κάθε αγορά που πραγματοποιεί από το κατάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, μπορείτε να βρείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του τριημέρου 4-6 Νοεμβρίου στο facebook: Mangas Home Improvement.

Keywords
Τυχαία Θέματα