Κρίμα κι άδικο (Κύπρος-Ουαλία 0-1)

Σε ένα παιχνίδι που κανείς από τους διεθνείς μας δεν υστέρησε, ο Μπέιλ χτύπησε στο 82’ και χωρίς η Ουαλία να είναι καλύτερη κατάφερε να κερδίσει με 1-0.


Η Εθνική μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο και απειλήθηκε 2-3 φορές από την Ουαλία στις οποίες ο Γιωργαλλίδης δήλωσε παρών. Δυστυχώς σε μια φάση δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δεχθήκαμε ένα γκολ από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Ουαλίας.

Πλέον η Εθνική μας μένει στους 9 βαθμούς, σε αντίθεση με την Ουαλία που πάει στους 117 και κλειδώνει κατά

μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στα τελικά του EURO 2016. Επόμενος αγώνας για την Κύπρο την Κυριακή με το Βέλγιο.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο η Ουαλία έχασε δυο καλές ευκαιρίες, η Κύπρος ανέβασε ρυθμούς, κράτησε μπάλα, ωστόσο χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Ουαλίας. Οι φιλοξενούμενοι στο 6’ και στο 11’ έχασαν καλές ευκαιρίες, ωστόσο ειδικά στην δεύτερη ο Γιωργαλλίδης έκανε μεγάλη απόκρουση και αποσόβησε το 1-0. Με την πάροδο του χρόνου οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου είχαν καλή κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να μπουν με προϋποθέσεις στην περιοχή της Ουαλίας. Η παρουσία της Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο άφησε πολλές ελπίδες για το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας μπήκε πιο απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής να απειλήσει. Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ουαλία πίεσε την Κύπρο και κατάφερε να σκοράρει με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Στη συνέχεια η Εθνική μας πίεσε, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ουαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα