Iμπραΐμοβιτς: «Ο Ρονάλντο κορυφαίος όλων των εποχών»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπαίνει στη γνωστή συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος στον κόσμο: Ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο, Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος:

«Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο είναι φαινόμενο. Έγινε ο παίκτης που πάντα ήθελε να γίνει. Ήταν δύσκολο, αλλά αυτός τα κατάφερε. Έπαιρνε την

μπάλα και ήταν σαν να λέει «θα φροντίσω εγώ γι' αυτό». Στο παρελθόν δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής όπως αυτός και φυσικά δεν υπάρχει ούτε τώρα. Ήταν μοναδικός. Όταν ήμουν νέος τον παρακολουθούσα κι έλεγα στον εαυτό μου «θέλω να γίνω ακριβώς όπως αυτός». Να είμαι εκείνος που θα κάνει τη διαφορά στο γήπεδο.»

Σε ερώτηση για για το καλύτερο ματς που έχει παρακολουθήσει τόνισε: «Δεν παρακολουθώ συχνά ποδόσφαιρο, επειδή είμαι μέρος αυτού. Θα πρέπει να κρατάς απόσταση. Εάν διάλεγα έναν αγώνα που έχω δει, αυτός είναι ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου το 1998, ανάμεσα σε Γαλλία και Βραζιλία (3-0). Τον παρακολούθησα, επειδή ήταν μια μάχη ανάμεσα σε Ρονάλντο και Ζιντάν. Παίκτες που θέλεις να βλέπεις να αγωνίζονται.»

Στο μεταξύ, επανέλαβε πως είναι σίγουρος ότι θα κατακτήσει την Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δηλώνει ότι οι εμφανίσεις του θα βελτιωθούν, μόλις συνηθίσει τον ρυθμό του παιχνιδιού στην Αγγλία. Ο 35χρονος Σουηδός έχει πετύχει έξι γκολ στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων δύο με τη Σουόνσι την Κυριακή, τα οποία έβαλαν τέλος σε μια «αφλογιστία» δύο μηνών στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, στους πρώτους μήνες της θητείας του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, και, μολονότι δεν παρατάνε τη «μάχη» για τον τίτλο, ο έμπειρος στράικερ δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί, προκειμένου να ανταγωνιστεί τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι που προπορεύονται στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει κατακτήσει τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές χώρες και έχει φορέσει τις φανέλες των Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σουηδός έχει πανηγυρίσει ένα τρόπαιο σε κάθε σεζόν από το 2001.

Keywords
Τυχαία Θέματα