H Pafilia και το Minthis φιλοξενούν ένα από τα μεγαλύτερα ΙΤ Forums στην Κύπρο

Το Minthis, το πολυτελές θέρετρο ορόσημο της Pafilia, φιλοξένησε πρόσφατα ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ πληροφορικής στην Κύπρο.

Το συνέδριο διεξήχθη για 2 ημέρες στο Minthis, σε αυτόν τον μοναδικό lifestyle προορισμό, όπου η διοργανώτρια Linq ανέπτυξε μια ατζέντα που απογείωσε την ανάγκη για εξερεύνηση και διεύρυνε τις αντιλήψεις του κόσμου της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Σκοπός

των συνεδρίων Linq είναι να μοιραστούν ιδέες, να συνεργαστούν και να βοηθήσουν τον τομέα της τεχνολογίας να αναπτυχθεί. Το συνέδριο συγκέντρωσε κορυφαία μυαλά, οραματιστές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προώθησε την Κύπρο σαν ΙΤ Hub.

Η επιλογή του Minthis ως τόπου διεξαγωγής του φόρουμ, αποσκοπούσε στην διαφοροποίηση  του συνηθισμένου τύπου εκθέσεων, και στην προώθηση μιας νέας εμπειρίας, πιο προσωπικής για κάθε συμμετέχοντα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να απορροφηθούν τόσο στο περιεχόμενο του συνεδρίου όσο και στο πανέμορφο φυσικό τοπίο 5εκ. τετραγωνικών μέτρων,  προστατευμένο από το Natura 2000. Η χρήση των ολοκαίνουριων εγκαταστάσεων του θέρετρου,  επέτρεψε στους σύνεδρους να σχηματίσουν μικρότερες ομάδες ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες,  φέρνοντάς τους μαζί για να απολαύσουν ενημερωτικές ομιλίες, να μάθουν περισσότερα και να δικτυωθούν με νέους συνεργάτες.

Ο διοργανωτής του συνεδρίου Nikita Daniels εξήγησε «Το Linq έχει να κάνει με την έμπνευση, οπότε το Minthis ήταν η μόνη επιλογή για εμάς φέτος, όχι μόνο για την αρχιτεκτονική και την εκπληκτική θέα, αλλά και για την καταπληκτική τοποθεσία, την ομάδα και τις υπηρεσίες φιλοξενίας».

Η εκδήλωση φιλοξένησε υψηλού επιπέδου ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων ανώτερων στελεχών από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως όπως η Google, η WIRED και η Amazon, καθώς και πάνω από 133 εταιρείες τεχνολογίας με έδρα την Κύπρο, επιχειρηματίες και επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι, από 19 διαφορετικές χώρες, παρακολούθησαν την εκδήλωση, πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να διανυκτερεύσουν στο boutique ξενοδοχείο του θέρετρου. Εκτός από την ατζέντα του συνεδρίου, το Minthis παρείχε μια σειρά από εμπειρίες που επέτρεψαν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων στο παγκοσμίου κλάσης Minthis Spa που άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα, να μάθουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο βραβευμένο γήπεδο γκολφ, να επισκεφθούν το boutique ξενοδοχείο και τις επαύλεις, να απολαύσουν γαστρονομικές εμπειρίες ή απλά να «χαθούν» στη φυσική ομορφιά και τη μαγευτική θέα.

Το Minthis είχε τη χαρά, μετά την πρώτη επιτυχημένη μέρα, να φιλοξενήσει ένα VIP δείπνο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του μοναστηριού του 12ου αιώνα. Ακολούθησε πάρτι με DJ's στο πρωτότυπο πράσινο αμφιθέατρο με θέα την οροσειρά του Τροόδους.

Μέγας χορηγός του συνεδρίου ήταν η Pafilia, η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων πίσω από το Minthis concept, η οποία παρουσίασε μοναδικές επιλογές  για ευκαιρίες μετεγκατάστασης στην Κύπρο, επενδύσεις σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Pafilia, Minthis, ΙΤ Forums, Κύπρο,Pafilia, Minthis, it Forums, kypro