H Gan Direct μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της Gan Direct, και με κύριο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, η Gan Direct έχει αναπτύξει την περιβαλλοντική πολιτική GO GREEN, GO PAPERLESS, για να μειώσει τη χρήση χαρτιού και κατ’ επέκταση το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Στην προσπάθεια να συμβάλει στη βιωσιμότητα του πλανήτη μας, η Gan Direct παροτρύνει τους πελάτες της να

επιλέγουν τις διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρει, ώστε να μειωθεί η εκτύπωση χαρτιού όσο το δυνατό περισσότερο. Συγκεκριμένα, πελάτες της Gan Direct μπορούν να επισκεφτούν το διαδικτυακό χώρο της εταιρείας στο www.gandirect.com για να ανανεώσουν το συμβόλαιο αυτοκινήτου, περιουσίας και υγείας τους 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της εταιρείας να προστατεύσει το περιβάλλον και απολαμβάνοντας 10% έκπτωση στο ασφάλιστρό τους.

Η Gan Direct αναγνωρίζει τα πολλαπλά οφέλη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και το θετικό αντίκτυπο που επιφέρουν οι διαδικασίες χωρίς χαρτί, οι οποίες όχι μόνο προστατεύουν το περιβάλλον αλλά εξοικονομούν στον πελάτη χρόνο και χρήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε δωρεάν στο 800 5 10 15 ή επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα της εταιρείας ή την ιστοσελίδα της στο www.gandirect.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα