Horwath DSP: Γιόρτασε τα 30 χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο

Τη σημαντική επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυσή της γιόρτασε η Horwath DSP, μέλος της Crowe Horwath International, με μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων.

Η κορύφωση των εορτασμών, έφτασε με το επίσημο δείπνο που διοργάνωσε η εταιρεία στο ξενοδοχείο Hilton Park, στις 21 Δεκεμβρίου, με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους υπαλλήλους, στενούς της συνεργάτες και πελάτες. Μια βραδιά με την οποία η εταιρεία,

θέλησε να δείξει την εκτίμησή της προς τους υπαλλήλους της, ευχαριστώντας τους για τη σκληρή δουλειά και την απόλυτη αφοσίωση που έδειξαν. Την ίδια ώρα θέλησε να ευχαριστήσει τους πιστούς της πελάτες που συνεχίζουν να την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Με το τέλος του δείπνου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Γιάννης Δημητριάδης, φρόντισε με μια συγκινητική ομιλία, να πει το δικό του ευχαριστώ προς τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της εταιρείας που είναι δίπλα της, εδώ και 30 χρόνια.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του καταξιωμένου

καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου στη σκηνή. Ο τραγουδιστής έντυσε μουσικά την εκδήλωση, διασκεδάζοντας τους καλεσμένους με τις γνωστές του επιτυχίες και το κοινό με την σειρά του, του χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Ως δώρο δόθηκε στους καλεσμένους μια χειροποίητη δημιουργία μελών του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τοξότης». Στόχος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, είναι η βελτίωση, μέσω δραστηριοτήτων, των ικανοτήτων ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα