Eξαήμερη κράτηση δύο γυναικών για τις κλοπές σε Εκκλησίες

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον των δύο γυναικών από τη Βουλγαρία, ηλικίας 38 και 32 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν σε σχέση με τις κλοπές που διαπράχθηκαν χθες στην Εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Λεύκαρα και στο Μοναστήρι του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στο Όμοδος.

Οι δυο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πανήγυρη στο Όμοδος μετά από καταγγελίες πιστών που έγιναν νωρίτερα στα Λεύκαρα, ότι είχαν

κλαπεί τα πορτοφόλια τους. Οι παραπονούμενοι είχαν εκφράσει υποψίες εναντίον των δυο γυναικών, οι οποίες είχαν ζητήσει οδηγίες για να μεταβούν και στην πανήγυρη στο Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό, το οποίο εκτιμάται πως αφορά πέντε υποθέσεις κλοπών από τα Λεύκαρα και δυο από το Όμοδος.

Σημαντικό στοιχείο εναντίον των δυο θεωρείται εικόνα σε κινητό παραπονούμενης, η οποία φωτογράφισε τυχαία τα χαρτονομίσματα που είχε στην κατοχή της και στα οποία διακρίνεται ο αύξων αριθμός τους, που είναι ο ίδιος με κάποια από αυτά που εντοπίστηκαν στην κατοχή των δυο γυναικών.

Για την υπόθεση αναζητείται και τρίτη γυναίκα, επίσης από τη Βουλγαρία, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για σπείρα που δρα σε χώρους όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα