Eπτά χρόνια χωρίς τον Άντη…

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΚΥΚΚΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες στην κατάμεστη εκκλησία του Μετοχίου Κύκκου, όπου συγγενείς και φίλοι παρέστησαν στο μνημόσυνο του Άντη Χατζηκωστή. Όλα, ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά, θυμίζουν τη λάμψη μιας εμβληματικής προσωπικότητας, που άνοιξε δρόμους στον χώρο των Μέσων.

Ο Άντης Χατζηκωστής, που τόσο άνανδρα τού υφάρπασαν τη ζωή στα 42 του χρόνια, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Αξιοποιώντας το υπόβαθρο των σπουδών του

στα οικονομικά και στις πολιτικές επιστήμες, τις οποίες τελείωσε με άριστα, εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αργότερα ως διαχειριστής έργων σε συμβουλευτικό οίκο στη Γερμανία.

Το 1994 ανέλαβε διευθυντής μάρκετιγκ του Συγκροτήματος Διας και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, για να ανέλθει στην κορυφή της ηγετικής πυραμίδας και να γράψει ιστορία στις σύγχρονες μορφές δημοσιογραφίας. Ήταν εκ των ιδρυτών της IMH και διοικητικός σύμβουλος σε δημόσιες εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Διετέλεσε μέλος του European Publishers Association και διοικητικός σύμβουλος και πρεσβευτής των διεθνών τηλεοπτικών βραβείων Έμμυ. Τα όσα άφησε πίσω του, φαντάζουν αποσπάσματα ενός ημιτελούς οράματος που το Συγκρότημα, οι συνεργάτες του και οι φίλοι του θα κυνηγάμε χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα