ΑΠΟΕΛ: Αν μείνει ελεύθερος, θα μιλήσουν

Ο διακαής πόθος των φίλων του ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στο προσκήνιο. Όπως στις 3-4 τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, έτσι και τώρα ο Αΐλτον Αλμέιδα αρχίζει να απασχολεί τα ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πριν τέσσερεις μήνες υπέγραψε συμβόλαιο στην Αλ Τζαζίρα, ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται εκτός πλάνων. Στο άκουσμα της είδησης η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, όπως έπραξε το προηγούμενο

καλοκαίρι προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του.

Ο Αΐλτον ανέφερε ότι για να συναινέσει στην αποχώρηση του από την Αραβική ομάδα θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά και ακολούθως θα αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο σε ενδεχόμενο που αποζημιωθεί ο ποδοσφαιριστής θα πάρει την ελευθέρα του, αφού τα λεφτά είναι πάρα πολλά.

Ακόμα και να μείνει ελεύθερος, προκύπτει ακόμα ένα πρόβλημα και είναι το οικονομικό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε θέση να καλύψει το υψηλό συμβόλαιο του Αΐλτον; Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να κάνει υπέρβαση και ο ποδοσφαιριστής υποχώρηση προκειμένου να τα βρουν σε ένα ποσό, το οποίο δεν θα ξεφεύγει από τα όρια της λογικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα