Emirates SkyCargo εξελίσσεται με την έναρξη της SkyWheels

Ο μεταφορέας μεταφέρει σπάνια και κλασικά αυτοκίνητα για την πρεμιέρα εκδήλωσης στο Ντουμπάι.

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της αεροπορικής εταιρείας Emirates, ξεκίνησε την Emirates SkyWheels - ένα εξειδικευμένο προϊόν μεταφοράς για αυτοκίνητα μεγάλης αξίας. Μέσω της τελευταίας προσφορά της, η Emirates SkyCargo θα

παρέχει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς για οχήματα, όπως κλασικά, πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα, σε όλο το δίκτυό της.

Οι πελάτες που θα ήθελαν να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της Emirates SkyWheels Premium και της Emirates SkyWheels Advanced.

Το πακέτο εξατομικευμένου προϊόντος Premium καλύπτει μεταφορά του οχήματος από πόρτα σε πόρτα από επιλεγμένες αφετηρίες και επιλεγμένους προορισμούς. Περιλαμβάνει την περισυλλογή του οχήματος από το σπίτι και την παράδοση του στο εξωτερικό, επιπρόσθετα από τις διαδικασίες εξαγωγής και αδειών τελωνείου της εισαγωγής για το όχημα και στους δύο προορισμούς του ταξιδιού. Πρόσθετη ασφάλεια για τον δρόμο και τη μεταφορά είναι επίσης διαθέσιμη κάτω από την επιλογή Premium.

Η Emirates SkyWheels Advanced θα προσφέρει απρόσκοπτη μεταφορά από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο για αυτοκίνητα. Η Emirates SkyCargo προσφέρει πλήρη χειρισμό για ταξίδι μετ’ επιστροφής των οχημάτων τόσο στο πλαίσιο του προϊόντος Premium όσο και του Advanced.

Τα supercars ταξιδεύουν στην Πρώτη Θέση

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Emirates SkyCargo μεταφέρει αυτοκίνητα μεγάλης αξίας, τόσο στις επιβατικές πτήσεις της, καθώς και στα φορτηγά αεροσκάφη της. Η Emirates SkyWheels υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία του προσωπικού υψηλής ειδίκευσης σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates SkyCargo από πάνω από 150 προορισμούς σε 6 ηπείρους, το οποίο έχει εκπαιδευτεί ειδικά για τη φόρτωση και εκφόρτωση των οχημάτων από τα αεροσκάφη με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στη φροντίδα και στην ασφάλεια.

Εκτός από τα τεχνολογικά προηγμένα τερματικά στο Ντουμπάι που διαθέτουν ειδικό χώρο αποθήκευσης για τα οχήματα, η Emirates SkyCargo διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο στόλο από περισσότερα από 245 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, που συμπεριλαμβάνει 15 φορτηγά αεροπλάνα - 13 Boeing 777F και δύο B747-400ERF.

Η Emirates SkyCargo μετέφερε επίσης πρόσφατα, ένα αποκλειστικό super car Pagani Zonda F από το Ντουμπάι πίσω στο εργοστάσιο Pagani κοντά στην Μπολόνια, Ιταλία για ένα σέρβις. Παρακολουθήστε μια ταινία της Emirates SkyCargo που ακολουθεί το ταξίδι του αυτοκινήτου που παρουσιάζεται από τον vlogger της αυτοκινητοβιομηχανίας, Mr JWW.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates SkyWheels είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.skycargo.com

Εταιρική σχέση με το Gulf Concours

Η Emirates SkyCargo είναι επίσης χορηγός της εναρκτήριας εκδήλωσης Gulf Concours που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2016. Μέρος των διεθνών αγώνων αυτοκινήτου Concours d'Elegance, το Gulf Concours είναι μια διάσημη πλατφόρμα που συγκεντρώνει ένα συνδυασμό σπάνιων κλασικών και μοντέρνων πολυτελών αυτοκινήτων καθώς και supercars, σε επίδειξη για πρώτη φορά στην περιοχή.

Η Emirates SkyCargo μετέφερε μια συλλογή από σπάνια κλασικά αυτοκίνητα Ferrari στο Ντουμπάι για την εκδήλωση. Ένα από τα αυτοκίνητα που ταξίδευσαν στο Ντουμπάι ήταν ένα κλασικό Ferrari 250 GTO 1962, που εκτιμάται ότι είναι αξίας περισσότερων από 40 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Το αυτοκίνητο έχει μια επιτυχημένη αγωνιστική ιστορία (27 αγώνες και 17 τερματισμούς στο πόντιουμ) και ήταν επίσης ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν από την Scuderia Ferrari για δοκιμές. Μερικά από τα άλλα αυτοκίνητα που μεταφέρθηκαν από την Emirates SkyCargo για το Gulf Concours περιλάμβαναν μια Ferrari 250 GT Competizione Berlinetta Sport Speciale 1955 και μια σπάνια Ferrari 275 GTB Competizione 1965.

Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις Concours d'Elegance σε όλο τον κόσμο συνήθως δεν οδηγούνται σε καθημερινή βάση και διατηρούνται σχολαστικά από τους συλλέκτες για να εξασφαλιστεί μια τέλεια εμφάνιση για παρουσίαση σε ιδιωτικές συλλογές, μουσεία ή εκδηλώσεις του αγώνα. Αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή αξία και τη μοναδικότητα των αυτοκινήτων, σήμαινε ότι η ομάδα της Emirates SkyCargo έπρεπε να εξασφαλίσει ότι τα οχήματα είχαν μεταφερθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα, προστασία και ασφάλεια.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Emirates SkyCargo στην Κύπρο στην [email protected]

Λεζάντα Φωτογραφίας: H Emirates SkyCargo εγκαινιάζει την Emirates SkyWheels

Keywords
Τυχαία Θέματα