EΛΑΜ για επεισόδια στην Τρίπολη: Φαιδρά όσα μας καταλογίζουν

Τα όσα μας καταλογίζονται για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης είναι φαιδρά, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις δηλώσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες περί εμφάνισης ακροδεξιών στοιχείων στις κερκίδες.

«Όπως τονίσαμε πάρα πολλές φορές, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, με ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Πατρίδα μας,

την οικονομία και την κοινωνία γενικότερα, και ουδεμία σχέση έχει με ποδοσφαιρικές ομάδες ή οργανωμένους οπαδούς. Άλλωστε είναι οξύμωρο και πραγματικά γελοίο κάποιοι να πιστεύουν ότι ΕΛΑΜίτες θα προέβαιναν σε ζημιές στο συγκεκριμένο στάδιο, μη σεβόμενοι τουλάχιστον το όνομά του, «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Παράλληλα μιλά για διάφορους αργόσχολους των κομμάτων, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, έχουν διεισδύσει κακοπροαίρετα σε αρκετά αθλητικά σωματεία.

«Επίσης εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις, θέλουν να μετατρέψουν την αρνητική γνώμη της κοινωνίας, πείθοντας την ότι η απόφασή τους για αλλαγή του εκλογικού ορίου είναι πέρα για πέρα λογική και ορθή. Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να ''μαγειρέψουν'', για να ανακόψουν τον Εθνικιστικό χείμαρρο, θα αποβεί απολύτως μάταιο και στην νέα Βουλή θα βρουν μπροστά τους, τους Έλληνες Εθνικιστές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα