Coolprints Photography: Διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση

Η Coolprints Photography διοργανώνει τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Χάρισε ένα Χαμόγελο» στο κτήριο Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο την 21η Ιανουαρίου 2018 από τις 10πμ μέχρι και τις 6μμ.

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται ο Όλαφ από το Φρόζεν καθώς και διάφορα σκηνικά για ατομικά και ομαδικά πορτρέτα. Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση θα χαρίζουν ένα χαμόγελο στο φακό και θα λαμβάνουν άμεσα τη φωτογραφία τους σε κορνίζα ή ημερολόγιο. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας καμβά

σε διάφορα μεγέθη.

Πέραν από αυτά η εκδήλωση θα έχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χορούς, επιδείξεις, παζαράκι, δραστηριότητες και μαγική παράσταση από τον Νικόλα Λιοτατή.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται από την Coolprints Photography φιλανθρωπική εκδήλωση και ευελπιστεί στην υποστήριξη του κόσμου ούτως ώστε να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα δοθεί στον «Ευ-Ζω» σύνδεσμο συγγενών και φίλων ατόμων με νευρολογικές παθήσεις. Ο «Ευ-Ζω» θα χαρίσει τη μέρα της εκδήλωσης ένα τροχοκάθισμα για ένα συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Τι αξία έχει ένα χαμόγελο; Για τον καθένα από εμάς δεν κοστίζει τίποτα. Είναι όμως ανεκτίμητο όταν το δούμε πρώτη φορά στο παιδί μας, όταν το δούμε σε πρόσωπα που αγαπάμε, όταν απευθύνεται σε εμάς. Είναι από τα ελάχιστα μεταδοτικά πράγματα που δεν κάνουν κακό και είναι κάτι που αν μεταλαμπαδευτεί σε όλο τον κόσμο θα ζούμε σε μια πραγματικά καλύτερη κοινωνία. «Χάρισε ένα Χαμόγελο» και βοήθησε και εσύ ένα συνάνθρωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα