Carrefour Κύπρου - 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Carrefour Κύπρου έδωσε δυναμικό παρόν στο 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 από την IMH.

Στο Συνέδριο με θέμα την Εταιρική Υπευθυνότητα, συζητήθηκαν οι στρατηγικές των επιχειρήσεων με στόχο την υλοποίηση ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο σύγχρονο περιβάλλον. Η Carrefour Κύπρου,

ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του λιανεμπορίου στη χώρα, παρουσίασε τις σημαντικότερες δράσεις ΕΚΕ, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα «Προγευματίζωμεν» που υλοποιήθηκε φέτος για τρίτη συνεχόμενη σχολική χρονιά, τοποθετείται στην κορυφή των πρωτοβουλιών της εταιρείας. Μάλιστα, φέτος, η Carrefour Κύπρου προσέφερε καθημερινά το πρωινό γεύμα, σε 3.077 μαθητές σε 88 σχολεία στη Λεμεσό, την Πάφο και τη Λάρνακα. Μέχρι το τέλος του 2015 εκτιμάται ότι θα έχουν προσφερθεί συνολικά πάνω από 900,000 προγεύματα.

Παράλληλα, η Carrefour Κύπρου, έχοντας ως βασικό πυλώνα τη βιώσιμη ανάπτυξη, αναλαμβάνει συστηματικά πρωτοβουλίες με κύριο γνώμονα την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών και τεχνολογιών.

Το όραμα της Carrefour Κύπρου, να παράσχει ουσιαστική βοήθεια, όπου υπάρχει ανάγκη εμπεριέχεται σε κάθε δράση υπεύθυνης συμπεριφοράς της εταιρείας. Εδώ και μία 10ετία, η εταιρεία υλοποιεί με υπευθυνότητα και με κάθε ευκαιρία τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή, σε κάθε οικογένεια, κάθε μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα