Cablenet: Πιστοποιημένος Εργοδότης Ισότητας

Η Cablenet είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από τις 2 Νοεμβρίου 2015 είναι και επίσημα Πιστοποιημένος Εργοδότης Ισότητας.

Tο Υπουργείο Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park τελετή απονομής Πιστοποιητικού Ισότητας για επιχειρήσεις. Η υπουργός Eργασίας Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου

απένειμε την πιστοποίηση στην Cablenet Communication Systems LTD στα πλαίσια του Μοντέλου Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον.

Το μοντέλο Πιστοποίησης αποτελεί τη δράση του συγχρηματοδοτημένου έργου ‘’ Δράσεις για Μείωση του Χάσματος Αμοιβών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών’’ από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Η Cablenet επέδειξε πως εφαρμόζει πρακτικές που διασφαλίζουν την ισότητα των φύλων μεταξύ του προσωπικού της σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα, παρέχονται ίσες ευκαιρίες στελέχωσης, ανέλιξης, κατάρτισης, αξιολόγησης και ίσης αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών στον εργασιακό χώρο. Επίσης, το προσωπικό της Cablenet παρακολούθησε σεμινάρια Ισότητας από το ΚΕΣΕΑ όπου και έλαβαν τις σχετικές πιστοποιήσεις.

Για ακόμη μία φορά η Cablenet πρωτοπορεί στον επιχειρηματικό τομέα των τηλεπικοινωνιών με τις αρχές, το ήθος και τις αξίες που ακολουθεί διαχρονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα