Η Emirates Flight Academy Training παραγγέλνει 27 αεροσκάφη

Επένδυση ΗΠΑ $ 39 εκατομμυρίων σε αεροπλάνα Cirrus και Embraer δείχνει τη δέσμευση της Emirates για την εκπαίδευση δόκιμων πιλότων στο Ντουμπάι, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και τεχνικές

Η ακαδημία Emirates Flight Training Academy που δημιουργήθηκε από την αεροπορική

εταιρεία Emirates για να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για πιλότους, έχει υπογράψει συμφωνία με την Cirrus Aircraft και Embraer για παραγγελία 27 νέων αεροσκαφών. Η παραγγελία περιλαμβάνει 22 μονοκινητήρια Cirrus SR22 με εμβολοφόρο κινητήρα και 5 δικινητήρια Embraer Phenom 100E, τα οποία εκτιμούνται σε περισσότερο από $ 39 εκατομμύρια δολάρια.

Τα αεροσκάφη, που πρόκειται να παραδοθούν το 2017, θα χρησιμοποιούνται από τους δόκιμους πιλότους καθώς εκπαιδεύονται για να γίνουν πλήρως καταρτισμένοι εμπορικοί πιλότοι για την Emirates. Αυτή η παραγγελία θα επιτρέψει στους δόκιμους πιλότους της ακαδημίας Emirates Flight Training Academy να λάβουν, για πρώτη φορά, το 100% της εκπαίδευσής τους στο Ντουμπάι. Προηγουμένως, οι δόκιμοι πιλότοι λάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης τους σε διάφορες τοποθεσίες στο εξωτερικό. Η νέα παραγγελία αεροσκαφών διασφαλίζει επίσης ότι οι δόκιμοι θα έχουν πρόσβαση στο νεότερο στόλο εκπαίδευσης στον κόσμο.

Ο Adel Al Redha, Executive Vice President and Chief Operations Officer της Emirates, δήλωσε: «Oι προβλέψεις της βιομηχανίας δείχνουν αύξηση στη ζήτηση των πιλότων ιδιαίτερα κατά τα προσεχή έτη. Η περιοχή της Μέση Ανατολής και του Κόλπου θα έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση για πιλότους για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την εισαγωγή νέων αεροσκαφών. Η ακαδημία Emirates Flight Training Academy είναι η επένδυση και η απάντησή μας σε αυτή την επιτακτική ανάγκη. Η ακαδημία θα προσφέρει προγράμματα κατάρτισης, χρησιμοποιώντας την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία και τα προηγμένα αεροσκάφη. Η απόφαση μας να αγοράσουμε αυτά τα νέα αεροσκάφη για την εκπαίδευση τονίζει τη δέσμευσή μας να εξοπλίσουμε την Ακαδημία, καθώς και την βιομηχανία των αερομεταφορών με την απαραίτητη υποδομή για την παραγωγή εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού πιλότων. Ενώ ο μεγαλύτερος δικαιούχος αυτού του προγράμματος είναι η Emirates, σχεδιάζουμε να προσφέρουμε το πρόγραμμα σε εξωτερικούς υποψηφίους παγκόσμια.»

Η ακαδημία Emirates Flight Training Academy θα επικεντρωθεί αρχικά στο τρέχων πρόγραμμα για δόκιμους πιλότους της Emirates για τους υπηκόους των Η.Α.Ε., με στόχο να επεκτείνει την εισαγωγή σε άλλους υποψηφίους στο μέλλον.

Στους μαθητές θα προσφέρεται διαμονή στο χώρο της ακαδημίας, μόλις γίνονται αποδεκτοί στο πρόγραμμα δοκίμων, και θα υποβάλλονται σε αυστηρό πρόγραμμα στο έδαφος. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του στοιχείου της εκπαίδευσης τους, θα αρχίσουν την εν πτήσει εκπαίδευση τους στο αεροσκάφος Cirrus SR22 για να μάθουν τις βασικές δεξιότητες της εμπορικής πλοήγησης. Οι δόκιμοι στη συνέχεια θα προχωρούν στο αεροσκάφος Embraer Phenom 100E για να αποκτήσουν τη διαβάθμιση για δικινητήριο αεριωθούμενο και την άδεια Commercial Pilot License σε αεροσκάφος πολλαπλού κινητήρα με Instrument Rating και άδεια Airline Transport Pilot License (ATPL).

Σε παραδοσιακά προγράμματα δοκίμων, οι μαθητές μετακινούνται από μονοκινητήριο αεροσκάφος με εμβολοφόρο κινητήρα σε δικινητήριο αεροσκάφος με εμβολοφόρο κινητήρα πριν από τη μετάβαση τους σε αεριωθούμενα αεροπλάνα. Στην ακαδημία Emirates Flight Training Academy, οι μαθητές προχωρούν από το μονοκινητήριο Cirrus SR22 με εμβολοφόρο κινητήρα κατευθείαν στο αεριωθούμενο Embraer Phenom 100E. Αυτό εξαλείφει ένα επιπλέον βήμα για να γίνει κάποιος εμπορικός πιλότος και παρέχει στους δόκιμους πιλότους ένα ενισχυμένο πρόγραμμα σπουδών κατά τη διάρκεια μονοκινητήριας εκπαίδευσης, καθώς και περισσότερη εμπειρία στο χειρισμό αεριωθούμενου αεροσκάφους πριν από την εκπαίδευση ως επίσημου πιλότου της Emirates. Συνολικά, το πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει και την εκπαίδευση εδάφους, τις πτήσεις και την εκπαίδευση σε εξομοιωτή διαρκεί τρεισήμισι χρόνια.

Cirrus SR22

Ως η ραχοκοκαλιά του στόλου της ακαδημίας Emirates Flight Training Academy, το αεροσκάφος Cirrus SR22 διαθέτει μια σύγχρονη άτρακτο, δύο μεγάλες οθόνες πτήσης 12", ένα πληκτρολόγιο ελέγχου συστήματος διαχείρισης πτήσης και ένα ολοκληρωμένο σύστημα ένδειξης κινητήρα και ειδοποίησης πληρώματος. Το αεροσκάφος περιλαμβάνει επίσης το σύστημα Cirrus Airframe Parachute System™, μια συσκευή ασφάλειας που μπορεί να χαμηλώσει το αεροσκάφος στο έδαφος μέσω αλεξίπτωτου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κάθε αεροσκάφος, το οποίο κοστίζει περίπου $ 700.000 σε τιμές καταλόγου, θα είναι εξοπλισμένο με ένα κινητήρα Continental IO-550-N 310 HP Engine με την ικανότητα να πετάει 1.207 ναυτικά μίλια (1.943 χιλιόμετρα) σε ταχύτητες των 183 κόμβων (340 χιλιόμετρα /H) TAS True Air Speed. Το αεροσκάφος θα συναρμολογηθεί στο εργοστάσιο της Cirrus στο Duluth της Μινεσότα. Η παραγγελία της Emirates περιλαμβάνει 22 αεροσκάφη, με την επιλογή για αγορά 10 επιπλέον αεροσκαφών στο μέλλον.

«Η συνεργασία μας με την ακαδημία Emirates Flight Training Academy αποδεικνύει τεράστια θετική δυναμική στο πλαίσιο της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας», δήλωσε ο Dale Klapmeier, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Cirrus Aircraft. «Η προσέγγιση και αφοσίωση της Emirates στην καινοτόμο εκπαίδευση δοκίμων συνδυάζεται απόλυτα με την προηγμένη τεχνολογία και τις επιδόσεις του Cirrus SR22. Όταν ένας ασφαλές και εξελιγμένος στόλος αεροσκαφών συναντά την ασφάλεια και την καινοτομία στην εκπαίδευση, αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουμε μόνο το πρόγραμμα μιας ακαδημίας, αλλά ενισχύουμε το σύνολο της υποδομής και του δικτύου της αεροπορίας. Είναι τιμή μας που είμαστε μέρος αυτού.»

Embraer Phenom 100E

Η παραγγελία των πέντε Embraer Phenom 100E της Emirates αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο στην ιστορία του τύπου αεροσκαφών που θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς εκπαίδευσης πτήσεων. Ως ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα αεριωθούμενα του κόσμου, το Phenom 100E περιλαμβάνει τρεις εναλλάξιμες οθόνες από γυαλί, τελευταία λέξη της τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα, έξυπνα συστήματα αυτοματισμού και ένα σύστημα διαχείρισης πτήσης με δυνατότητες προγραμματισμού πτήσεων.

Κάθε αεροσκάφος, τα οποία αποτιμώνται σε $ 4.8 εκατομμύρια σε τιμές καταλόγου, θα είναι εξοπλισμένο με κινητήρες Pratt &Whitney PW617F-Ε και είναι ικανό να πετάξει 1.178 ναυτικά μίλια (2.182 χιλιόμετρα) σε ένα μόνο ταξίδι με ταχύτητες 390 κόμβων (710 χιλιομέτρων/Η) TAS True Air Speed. Το αεροσκάφος θα συναρμολογηθεί στις εγκαταστάσεις Embraer στη Μελβούρνη της Φλόριντα. Η παραγγελία της Emirates περιλαμβάνει πέντε αεροσκάφη, με την επιλογή για αγορά πέντε ακόμη αεροσκαφών στο μέλλον.

«Το εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης πτήσεων της Emirates προσφέρει ένα από τα πιο καινοτόμα και προηγμένα προγράμματα της βιομηχανίας για εκπαίδευση πιλότων αεροσκαφών», δήλωσε ο Marco Tulio Pellegrini, Πρόεδρος &Διευθύνων Σύμβουλος της Embraer Executive Jets. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε ένας από τους βασικούς εταίρους της Emirates, παρέχοντάς τους το εκπαιδευτικό αεριωθούμενο αεροσκάφος που έχει επιλεχθεί για την εκπλήρωση της μελλοντικής τους ζήτησης για εξειδικευμένους επαγγελματίες πιλότους αεροπορικών εταιρειών.»

Οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας Emirates Flight Academy Training

Κάθε ένα από τα αεροσκάφη που έχουν παραγγελθεί πρόσφατα θα έχουν βάση στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Emirates Flight Academy Training, οι οποίες είναι υπό κατασκευή στο Al Maktoum International-Dubai World Central (DWC). Μόλις ολοκληρωθεί, η Ακαδημία θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και 500 δόκιμους πιλότους την ίδια στιγμή.

Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν αίθουσες διδασκαλίας για το πρόγραμμα εδάφους, βασική πτητική εκπαίδευση, προσομοιωτές εδάφους, ειδικό δίαυλο, κέντρο συντήρησης, καταλύματα στέγασης για άνδρες και γυναίκες, γυμναστήριο, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδα τένις και τζαμί. Η πρώτη φάση της κατασκευής - η οποία περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της εκπαίδευσης εδάφους και τον δίαυλο - αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2016, ενώ το υπόλοιπο της εγκατάστασης θα ολοκληρωθεί λίγο μετά.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Keywords
Αναζητήσεις
aviation academy academy greece ela
Τυχαία Θέματα