Blue Air: Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη

Η Blue Air σε συνεργασία με την Orthodoxou Aviation και την People of the World Travel Group διοργάνωσαν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για τους συνεργάτες

τους, αναχωρώντας την Τρίτη 09 Μαΐου 2017 για ένα τριήμερο ταξίδι, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ιστορικό κέντρο της πόλης και όχι μόνο!

Στο ταξίδι παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Orthodoxou Aviation – Γενικός Αντιπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο - μεταξύ των οποίων και η κα. Έλενα Κώστα, Γενική Διευθύντρια της Orthodoxou Aviation καθώς και συνεργάτες της εταιρίας. Το ταξίδι ξεκίνησε με τη φιλόξενη υποδοχή της ομάδας της Blue Air και των συνεργατών της στην μαγευτική Θεσσαλονίκη από την υπέροχη φιλοξενία της People of the World Travel Group η οποία συνέχισε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μιας και το ταξίδι είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αντιπρόσωποι του Capsis Hotel (ξενοδοχείο διαμονής), του People of the World Travel Group και της Blue Air παρουσίασαν τις εταιρείες και την αερογραμμή στους Τουριστικούς Πράκτορες ενημερώνοντας τους για τα εταιρικά τους νέα καθώς και παρουσιάζοντας τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Blue Air.

"Ανακάλυψε τον εαυτό σου, όπου και αν βρίσκεσαι."

Keywords
Τυχαία Θέματα