Aρης: Αποφασισμένος να σπάσει το ρόδι

Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την Αλκή στη Λάρνακα. Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη, παρά τις καλές της παρουσίες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, δεν έχει πάρει ακόμα τρίποντο και κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της Λάρνακας δεν υπάρχει άλλος στόχος. Φυσικά κανείς δεν παραβλέπει ότι οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν δύο μεγάλες και καλές ομάδες όπως είναι η ΑΕΛ και η Ανόρθωση.


Ο Νικόλας Μαρτίδης καλείται να βρει τον αντικαταστάτη

του Ενγκολόκ, που είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στον αγώνα με την Ανόρθωση. Πιθανότατα ένας εκ των Αουρέλιο ή Παχίπη θα πάρει την θέση του. Επίσης δεν υπολογίζονται για τον σημερινό αγώνα οι τραυματίες Γιούσεφ και Κύπρου. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και πανέτοιμοι για να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο σχεδιασμός δεν σταματά
Εν τω μεταξύ, ο Άρης άρχισε να κλείνει ποδοσφαιριστές για την εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2018! Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Μοχάμετ Μουνίρ βρίσκεται στην Κύπρο και από την Τετάρτη ξεκίνησε προπονήσεις με τη λεμεσιανή ομάδα. Είναι αλγερινής καταγωγής και αγωνιζόταν στην ισπανική Olimpico Xativa. Προηγουμένως ήταν στην Al Ahli Dubai.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Σταύρος Δημοσθένους μαζί με τον στενό συνεργάτη του, Τόνι Αντωνίου, ήδη μελετούν τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις του Άρη, καθώς έχει ήδη δεχτεί δελεαστικές προτάσεις για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη από ομάδες του εξωτερικού. Όπως φαίνεται στον Άρη είναι αποφασισμένοι να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν τους ποδοσφαιριστές που θέλει ο προπονητής για τον Ιανουάριο, ώστε η ομάδα να είναι ακόμα καλύτερη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα