Aπόλλων: Θα χρειαστεί κατάθεση ψυχής

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Απόλλωνα αφού ο Πέδρο Εμανουέλ στο αυριανό αγώνα με την Πάφο στο Παφιακό δεν μπορεί να υπολογίζει τους Παπουλή, Μερκή, Τουράμ , Σακέτι , Λόπες, Χάμπο και Ρόσα, Χάιμε Σιμόες.

Οκτώ απουσίες και βεβαίως η αποστολή θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Όμως αυτό που έχει σημασία πλέον για τον Απολλωνα είναι αυτοί που θα επιλεγούν απο τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι σε θέση να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένη με όλες αυτές τις απουσίες,

όμως θα είναι η ευκαιρία για αυτούς που θα αγωνιστούν για να αποδείξουν πάρα πολλά πράγματα. Σίγουρα θα χρειαστεί πάθος και κατάθεση ψυχής αφου η Πάφος θα αντισταθεί μέσα στην έδρα της και θα επιζητήσει το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος.

Αν ο Απόλλων επιστρέψει στις επιτυχίες με όλα αυτά τα προβλήματα , κάτι που θα του επιτρέψει να εκμεταλευτεί τις απώλειες στο σημερινό ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση τότε θα βγεί ακόμη πιο δυνατός και ισχυρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα