Στο «Ετιχαντ» εστιάζεται το ενδιαφέρον

Στο «Ετιχαντ» εστιάζεται το ενδιαφέρον της 13ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Ενα ματς όπου η γηπεδούχοι χρειάζονται νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποτελεί ακόμα ένα crash test όπου θα μετρηθεί η επιρροή του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο ενθουσιασμός

που υπήρχε για τον «άνεμο αλλαγής» που έφερε ο Γερμανός, κόπασε απότομα με την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική. Ομως, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη νέα Λίβερπουλ που δημιουργείται, έστω κι αν στο «Ετιχαντ» μετρά τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος.

Η Αρσεναλ που προέρχεται απο το 1-1 στο ντέρμπι με την Τότεναμ, παίζει στην έδρα του Γουέστ Μπρομ. Ευκολα ή δύσκολα οι «κανονιέρηδες» συνήθως παίρνουν αποτέλεσμα στο «Χοθορνς». Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το εκτός έδρας ματς με τη Γουότφορντ ξυπνάει πολύ παλιές αναμνήσεις. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 1986, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν αναλάβει ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Στα 27 χρόνια θητείας του Σκοτσέζου, η Γιουνάιτεντ συνάντησε εννέα φορές τη Γουότφορντ και είχε ισάριθμες νίκες!

Η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, θα παίξει εναντίον της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου έχει πέντε διαδοχικές ήττες ενώ η τελευταία της νίκη χρονολογείται στις αρχές του αιώνα (Απρίλιος 2000). Η Τσέλσι που βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού υποδέχεται τη Νόριτς από την οποία έχασε για τελευταία φορά πριν από 20 χρόνια. Τέλος, η Εβερτον φιλοξενεί την... αξιοθρήνητη Αστον Βίλα, που παραμένει χωρίς νίκη από την πρεμιέρα, καθώς έκτοτε μετράει εννέα ήττες και δύο ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα