Κάντε ησυχία, έχει el clasico!

Το «κλασικό» ντέρμπι στην Ευρώπη έχει εξελιχθεί στο πλέον αναμενόμενο ντέρμπι ποδοσφαίρου. Όποτε συναντιούνται Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα ο κόσμος... σταματά για να δει τα αστέρια να συγκρούονται. Αυτό θα γίνει και σήμερα το απόγευμα (19:15), όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα αναμένεται να καθηλώσουν ολόκληρο τον πλανήτη.


Πάνω στην ώρα ξεπέρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ κι ενάμιση μήνα και όπως ο ίδιος δήλωσε, το μεγάλο «clasico» τον βρίσκει απόλυτα δυνατό κι έτοιμο.
Ο Ουαλός σούπερ σταρ

της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί και με τον Καρίμ Μπενζεμά πλέον, προστίθενται στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την επαναφορά του «BBC», και δήλωσε στη «Marca»: «Έχω χάσει τις τελευταίες έξι εβδομάδες δράσης, αλλά πλέον είμαι καλά. Είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, δυνατός και έτοιμος για τη μεγάλη μάχη».

Ο Λουίς Σουάρες ζήτησε ψυχραιμία σε όσους χρίζουν την Μπαρσελόνα φαβορί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκφράζοντας την ελπίδα να αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουρουγουανός επιθετικός αναφέρθηκε στον Μέσι, τονίζοντας πως αισθάνεται καλά, κι αν συνεχίσει, μάλλον, θα υπολογίζεται για το «clasico».
Εξάλλου, αναφερόμενος στη συνεργασία της άκρως παραγωγικής τριπλέτας στην επίθεση των «μπλαουγκράνα», την οποία συνθέτουν αυτός, ο Αργεντινός και ο Νεϊμάρ, παραδέχθηκε πως είναι εξαιρετική, αποδίδοντας όμως παράλληλα τα εύσημα σε όλη την ομάδα για τον τρόπο παιχνιδιού.

Το πιο... ασφαλές «clasico» στην ιστορία
«Θα είναι το παιχνίδι με τα μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας που έχει γίνει ποτέ», τόνισε ο Φρανθίσκο Μαρτίνεθ Βάσκεθ, γραμματέας ασφαλείας της ισπανικής κυβέρνησης, που παραδέχθηκε ότι τα μέτρα τα οποία έχουν προβλεφθεί για τον μεγάλο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρσελόνα είναι πρωτοφανή και δεν έχουν ληφθεί ποτέ ξανά.
Φυσικά ο λόγος είναι ο φόβος που υπάρχει για νέο τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS, μετά τα όσα έγιναν στο Παρίσι.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα δώσουν το «παρών» χίλιοι αστυνομικοί ειδικής υπηρεσίας, αριθμός ο οποίος είναι ο διπλάσιος απ' ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε αυτόν πρέπει να προσθέσουμε τα 1.400 άτομα της ασφάλειας του γηπέδου, κι αδιευκρίνιστο αριθμό αστυνομικών και πυροσβεστών.
Επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή, λόγω του φόβου για επίθεση από τους τζιχαντιστές, ο αριθμός επιπέδου ασφάλειας έχει ανέβει στο 4 (υπάρχουν πέντε συνολικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα