Aνόρθωση: Αύριο για απολογία

Μπόρει ο Ντίνο Εντλοβού με την τοποθέτηση του να αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα απολογίας για αυτόν, όμως η διοίκηση της Ανόρθωσης θα τον καλέσει αύριο για απολογία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το πειθαρχικό παράπτωμα που έχει υποπέσει ήταν μετά από κάποια ενέργεια του στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης. Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης που θα τον δουν αύριο( όχι ο πρόεδρος αφού απουσιάζει στο εξωτερικό) θα αναμένουν ότι θα απολογηθεί. Αν όχι τότε είναι δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει συνέπειες.

Η Ανόρθωση έχει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για δυο

χρόνια, όμως αυτό που προβληματίζει για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας , είναι η συμπεριφορά του. Είναι ένα θέμα το οποίο τους προβληματίζει. Έτσι η αυριανή μέρα είτε θα φέρει την απολογία του ποδοσφαιριστή ή πιθανό να του επιβληθεί επιπλέον τιμωρία, αν επιμένει ότι δεν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Άλλωστε ποιος προπονητής θα τον άφηνε εκτός από ένα σημαντικό παιχνίδι, αν δεν έκανε κάτι; . Άλλωστε η απουσία του στο τέλος της μέρας , στοίχισε στην Ανόρθωση, ειδικά στο Ά μέρος του ντέρμπι που χάθηκαν ξεκάθαρες ευκαιρίες

Keywords
Τυχαία Θέματα