Angelcare: μία νέα προσφορά για τους γονείς!

H Marathon Trading για άλλη μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά στους νέους γονείς. Αυτό το διάστημα, σας δίνει την ευκαιρία, αγοράζοντας ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας Angelcare, να πάρετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ έναν κάλαθο για χρησιμοποιημένες πάνες αξίας €33!

Ως γονείς, η προτεραιότητά σας είναι πάντοτε η σωστή και υγιής ανάπτυξη του μωρού σας. Και σίγουρα η υπερβολική αγάπη προς το μωράκι σας και η ευθύνη να το μεγαλώσετε όμορφα, σας οδηγούν στο να αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές που αφορούν τη φροντίδα του.

Η σειρά συστημάτων ενδοεπικοινωνίας Angelcare, έχει ακριβώς κατασκευαστεί για να προσφέρει στους γονείς όλη την ασφάλεια που χρειάζεται ένα βρέφος στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του.

Η συσκευή παρακολούθησης ήχου Angelcare Sound Monitor AC420 προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου κι έτσι μπορείτε να ακούτε το μωρό σας ακόμη και όταν δεν είστε στο δωμάτιο μαζί του. Επιπλέον, η συσκευή του γονέα, που τοποθετείται οπουδήποτε θέλετε μέσα στο σπίτι, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας συστήματα στο χώρο της βρεφικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένης πλήρους έγχρωμης ψηφιακής οθόνης με ένδειξη θερμοκρασίας, ενώ η συσκευή του βρέφους παρέχει νυχτερινό φως στο δωμάτιό του.

Από την άλλη, το Angelcare Sound and Movement Monitor AC401 συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα ήχου και κίνησης. Αν το μωρό είναι ξύπνιο ή κοιμάται, ο αισθητήρας που περιλαμβάνεται στο πακέτο και τοποθετείται κάτω από το βρεφικό στρώμα, ανιχνεύει την αναπνευστική κίνηση του βρέφους σας και διαθέτει ήχο συναγερμού, ο οποίος ενεργοποιείται όταν δεν εντοπίσει καμία κίνηση του μωρού σε διάρκεια 20 δευτερολέπτων.

Το Angelcare Video and Sound Monitor AC1120 αποτελεί ένα 2 σε 1 σύστημα ελέγχου του βρέφους. Διαθέτει υψηλής ποιότητας οθόνη ήχου και βίντεο ώστε να μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το μωρό σας ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο κάλαθος της Angelcare για τις χρησιμοποιημένες πάνες του μωρού σας, είναι αποτελεσματικός, εύκολος στη χρήση, οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον, αφού οι κασετίνες ανταλλακτικού του διαρκούν γύρω στον ένα μήνα και έτσι χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερο πλαστικό σε σχέση με άλλους καλάθους που κυκλοφορούν στην αγορά.

Βρείτε την εξαιρετική αυτή προσφορά στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare και Mamatoto.

Τα προϊόντα Angelcare εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα