Όλα όσα έγιναν στα Time Out Eating Awards 2015

Σε μια άκρως γευστική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, το περιοδικό Time Out, ο Νο1 οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, απένειμε τα βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού για το 2015. 69 υποψήφια εστιατόρια, διεκδίκησαν ένα από τα 10 βραβεία που απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ δόθηκαν κι ακόμα 5 βραβεία σε ανεξάρτητες κατηγορίες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως και τα τελευταία τέσσερα χρόνια (από το

2012), στο Royal Hall στη Λευκωσία, σε μια βραδιά που παρουσίασε η Nespresso και στήριξε δυναμικά η κάρτα American Express της Τράπεζας Κύπρου.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν με δύο welcome drinks και συγκεκριμένα δύο κοκτέιλ που είχαν ως βάση του ουίσκι Grant’s. Το «Grant’s Old Fashion» με Grant’s whisky, marmalade και bitter, αλλά και το «The fifth Generation» με Grant’s whisky, φρέσκο μήλο, σιρόπι μήλου και ginger ale.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την απλότητα, το χιούμορ και τη μοναδική αμεσότητα που τον διακρίνει!

Ήταν μια βραδιά λοιπόν που τα είχε όλα… λάμψη, χιούμορ, συγκινήσεις, ενθουσιασμό, επαίνους, εξαιρετικές γεύσεις και μοναδικά αρώματα… Περίπου 400 προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους σημαντικές παρουσίες από τον επισιτιστικό κλάδο, την επιχειρηματική αλλά και την πολιτική ζωή, κατέκλυσαν την αίθουσα του Royal Hall για να χειροκροτήσουν τα 10 εστιατόρια που έφυγαν με το βραβείο υπό μάλης, καθώς και τον chef αλλά και το κυπριακό προϊόν που ξεχωρίσαμε αυτή τη χρονιά.

Τιμητικά βραβεία, ανεξάρτητα από τις κατηγορίες, δόθηκαν επίσης στο εστιατόριο που διακρίθηκε για την οικολογική του δράση, στην καλύτερη κάβα κρασιών, καθώς και στο Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών του περιοδικού. Και φέτος το σκηνικό στα γαστρονομικά δρώμενα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένο, με τις αλλαγές, τις καινοτομίες και τις νέες αφίξεις, να κερδίζουν το ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα πάντως της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Time Out ήρθαν να δικαιώσουν όσους επιδίωξαν την αλλαγή σκηνικού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ στο www.timeoutcyprus.com

Keywords
Τυχαία Θέματα