AEΛ: Μόνο ο Ερμής , τίποτα άλλο

Είναι δεδομένο ότι έγιναν αρκετά λάθη στην φετινή σεζόν στην ΑΕΛ. Το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πολύ μακριά απο τους στόχους της (πρωταθλητισμός) το αποδεικνύει ότι πλέον είναι εκτός απο την εξάδα και θα πορευτεί χωρίς κάποιο κίνητρο, μέχρι το τέλος της σεζόν στο δεύτερο γκρούπ.

Το ζητούμενο είναι να γίνει η αυτοκριτική την κατάλληλη στιγμή και όχι τώρα αφου πλέον ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι η μοναδική διέξοδος για διάκριση και για την έξοδο στην ευρώπή.

Ο επαναληπτικός με τον Ερμή , θα

είναι ο αγώνας της χρονιάς και οι ''γαλαζοκίτρινοι'' καλούνται να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Τσίρειο. Διότι αν η ΑΕΛ τεθεί εκτός στόχων και απο το Κύπελλο , τότε θα είναι μεγάλο πλήγμα και καταστροφή . Το μόνο θετικό είναι ότι θα δοθεί χρόνος απο τώρα για τον προγραμματισμό, ενόψει της νέας χρονιάς. Στην ΑΕΛ όμως θέλουν να μπούν σε αυτή τη διαδικασία απο τον ερχόμενο Μαϊο με την ευχή ότι η ομάδα θα στεφθεί Κυπελλούχος.

Τούτη την ώρα όμως δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια και προβληματισμός. Το κακό ήδη έγινε. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα να μπορέσει να αντιδράσει και να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Για να γίνει όμως αυτό εφικτό θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα.

Ήδη απο την πλευρά του Ερμή , ζουν και αναπνέουν για το αγώνα της χρονιάς . Στην ΑΕΛ ξέρουν ότι τίποτα ακόμη δεν τελείωσε και θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι όταν θα φτάσει η ώρα της αλήθειας

Keywords
Τυχαία Θέματα