AEK: Την πλήρωσε...

Η ΑΕΚ την πλήρωσε με το τέρμα που δέχθηκε στο 57 όταν το σουτ του Σανγκοί κόντραρε στον Ορτίθ και κατέληξε στα δίκτυα. Ήταν το γκολ που έκρινε και τον αγώνα.

Η ΑΕΚ κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , να περιορίσει τον Απόλλωνα στο να φτιάξει το γνωστό παιχνίδι του. Απο εκεί και πέρα είχε τις φάσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Βάλε.

Το σίγουρο είναι

ότι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε μεσοεπιθετικά να αναπτυχθεί και να πιέσει τον Απόλλωνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , όμως αυτή ήταν η τακτική της που της βγήκε σε μεγάλο βαθμό , όμως όπως αναφέραμε η φάση του γκολ της χάλασε τα σχέδια. Διότι όσο ο Απόλλων δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι του και δεν δημιουργούσε τις ευκαιρίες , ο χρόνος θα λειτουργούσε θετικά για την ΑΕΚ. Τελικά όμως όλα ανατράπηκαν. Η ΑΕΚ πίεσε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα και θα μπορούσε να έπαιρνε με λίγη τύχη τον βαθμό τουλάχιστο της ισοπαλίας.

Το ευτύχημα για την ΑΕΚ είναι ότι παρέμεινε στο τρίτο σκαλοπάτι , όμως μειώθηκε η διαφορά απο τις πιο κάτω ομάδες. Πλέον η προσοχή είναι στον επόμενο αγώνα με τον Ερμή και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική

Keywords
Τυχαία Θέματα