Ανόρθωση: Επέστρεψαν τα χαμόγελα...!

Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων δυο εβδομάδων δημιούργησαν κλίμα απογοήτευσης και αμφισβήτησης στην Ανόρθωση. Πολλοί υποστήριξαν ότι η ομάδα θα «σκάσει» σαν φούσκα και τα διάφορα σχετικά. Παρόλα αυτά, μετά τη σημερινή επιβλητική νίκη της «Κυρίας» θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Οι ποδοσφαιριστές του Πάους απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο διαλύοντας τον Ερμή με 3-1.

Η Ανόρθωση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πραγματοποιήσει μια εκ των καλύτερων φετινών της εμφανίσεων, γεγονός που σκόρπισε εκ νέου χαμόγελα

αισιοδοξίας στον κόσμο.

Τα οφέλη της σημερινής νίκης είναι αρκετά. Ωστόσο θα επικεντρωθούμε στα δυο σημαντικότερα. Το βαθμολογικό και το ψυχολογικό.

Καταρχάς, η Ανόρθωση ανέβηκε -εκ νέου- μόνη στην 4η θέση, 'ενα βαθμό πάνω από την Ομόνοια και έναν κάτω από την ΑΕΚ. Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το δεύτερο είναι η ψυχολογία. Γεγονός που θα βοηθήσει αρκετά στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του πολύ σημαντικού ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Αντρέ Πάους από αύριο θα επικεντρωθεί στο επόμενο μεγάλο παιγνίδι, χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μαραγκό και Άντιτς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Κάλβο, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη σημερινή προσπάθεια της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα