5η Εκπαιδευτική Έκθεση Λεμεσού

5η Εκπαιδευτική Έκθεση Λεμεσού

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού, διοργανώνει την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Ajax στην Λεμεσό την 5η Εκπαιδευτική Έκθεση Λεμεσού.

Την παρουσία τους θα δώσουν κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια από την Κύπρο και το εξωτερικό, Κολλέγια, Σύμβουλοι Σπουδών, Ιδιωτικές Σχολές, Εξεταστικοί Φορείς και διάφοροι άλλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

Το πρόγραμμα της έκθεσης

είναι 11.00πμ – 13.00 και 14.30 -19.30.

Η έκθεση είναι υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου.

Η Κυρία Claire Clarke (International Officer) από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield θα επισκεφτεί την Κύπρο στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2015. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της θα πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σχετικές με το πανεπιστήμιο του Huddersfield (τι προσφέρει το πανεπιστήμιο στους φοιτητές, τη πόλη του Huddersfield, τη φοιτητική ζωή, το κόστος ζωής, διαμονή κ.α.)

Γονείς και φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να μιλήσουν και να λύσουν, από κοντά, οποιεσδήποτε απορίες τους με την εκπρόσωπο του πανεπιστημίου. Ακόμη θα έχουν την δυνατότητα για μια πρώτη γνωριμία με μελλοντικούς φοιτητές του πανεπιστημίου.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Λεμεσός: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Ajax η ώρα 19:00

Λευκωσία: Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton η ώρα 16:00

Keywords
Τυχαία Θέματα