Απόλλων: Αυτό που έκανε στα 9 από τα 17

Ο Απόλλων δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται αποκλεισμό από το κύπελλο, ωστόσο το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να πάρει την πρόκριση απέναντι σε ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως ο Οθέλλος.

Στο Τσίρειο η ομάδα του Ιοάν Αντόνε εξήλθε ισόπαλη 1-1 και στον επαναληπτικό της Τετάρτης θα πρέπει να πετύχει τη νίκη ή ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ για να πάρει την πρόκριση. Βεβαίως σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 1-1 τότε οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν σε παράταση.

Στόχος για τον Απόλλων είναι

να πετύχει το γρήγορο γκολ με το οποίο θα κτίσει και θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κάτι που έκανε 9 φορές στην φετινή περίοδο (σκόραρε πρώτος πριν την συμπλήρωση μισής ώρας). Άνοιξε το σκορ και στο τέλος πήρε τη νίκη. Μια φορά με αντίπαλο τον Οθέλλο, οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στον αγώνα αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Κάτι που στέλνει μηνύματα στον Απόλλων αφού σε περίπτωση που ανοίξει το σκορ δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί καθώς ο Οθέλλος απέδειξε πολλές φορές ότι κυνηγά το παιχνίδι μέχρι την λήξη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα