5 τυχεροί - 5 Χρόνια ψώνια Lidl

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, οι πέντε νικητές του διαγωνισμού της Lidl «Τα Ψώνια της Πενταετίας» παρευρεθήκαν στη Lidl Food Academy στη Λευκωσία, όπου παρέλαβαν το μεγάλο τους έπαθλό - δωρεάν ψώνια από τα Lidl για τα επόμενα 5 χρόνια!

Κάθε έπαθλο αντιστοιχεί στο ποσό των 18.000€ για κάθε συμμετέχοντα, ποσό το οποίο κάθε νικητής έχει τη

δυνατότητα να εξαργυρώσει μέχρι το 2020. Οι νικητές είναι οι Πέτρος Αντδρονίκου, Έρικα Κυριακίδου, Γιάννης Κατσικίδης, από Λευκωσία και Ανδρούλλα Κοκονίτη και Γιαννάκης Ιωάννου από Λεμεσό.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5 Χρόνια παρουσίας της Lidl στην Κύπρο και διήρκησε όλο τον Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, όλοι οι πελάτες που πραγματοποιούσαν αγορές άνω των 20€ παρελάμβαναν από το ταμείο των Lidl ένα κουπόνι με έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο εισήγαγαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Lidl, απαντούσαν σε μια ερώτηση και αυτόματα διαπίστωναν εάν ήταν οι τυχεροί.

Η Lidl Cyprus φέτος γιόρτασε 5 πετυχημένα χρόνια παρουσίας στην Κύπρο με ένα διαγωνισμό - ευκαιρία για τους πελάτες της: Να κερδίσουν ένα μοναδικό έπαθλο, δωρεάν τα "Ψώνια της 5ετίας". Η Lidl Cyprus ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα