20 χρόνια Άλφα Μέγα

Κάθε Σάββατο από τις 11:00-13:00 σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφες στιγμές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Χειροτεχνίες, αφήγηση παραμυθιών, γελοιογραφίες, μαγικά σόου και άλλες θεματικές εκδηλώσεις θα κρατούν συντροφιά σε όλους τους μικρούς επισκέπτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Με αγορές €50 και άνω μέχρι τις 9 Νοεμβρίου και χρησιμοποιώντας τη Social Family Card μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα διπλό ταξιδιωτικό πακέτο για να περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

στην Αθήνα, τη Βιέννη ή το Λονδίνο, ενώ 20 τυχεροί κάθε εβδομάδα εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές για ψώνια αξίας €50 από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους στο θαυμαστό κόσμο του Οζ με τη θεατρική παράσταση «Ο μάγος του Οζ» από το θέατρο Μασκαρίνι. Το αγαπημένο παραμύθι ζωντανεύει στο θεατρικό σανίδι σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο σε μια παράσταση γεμάτη μαγεία , ζωντάνια, χρώμα, κέφι, και υπέροχες μουσικές. Με κάθε αγορά €25 σε μια απόδειξη από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παίρνετε ένα εισιτήριο σε επιχορηγημένη τιμή από €7 μόνο €4. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο προσφορών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων &Διατροφολόγων Κύπρου, διοργανώνουν τις «Φρουτοεκλογές 2016», μέσω των οποίων παιδιά και γονείς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πολύτιμα διατροφικά οφέλη που προσφέρουν τα υποψήφια φρούτα στον ανθρώπινο οργανισμό και να αποκομίσουν διάφορες διατροφικές συμβουλές που αφορούν τη συστηματική κατανάλωση φρούτων. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όλα τα παιδιά έως 12 χρονών θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίζουν το φρούτο που θα ήθελαν να γίνει ο αρχηγός της Φρουταρίας. Kατά τη διάρκεια των «Φρουτοεκλογών 2016», τα παιδιά αλλά και οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν από τα υποψήφια φρούτα για το τι έχουν να προσφέρουν μέσα από την προεκλογική τους εκστρατεία, ενώ στις φρουταρίες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα. Τα αποτελέσματα της εβδομαδιαίας φρουτοψηφοφορίας θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στη σελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα