10 χιλιάδες ευρώ για Άτομα με Αναπηρία από τη Λεβέντειο

Πέραν των δέκα χιλιάδων ευρώ συγκεντρώθηκαν με τη συμμετοχή του κοινού στην πρώτη συνεργασία της Λεβεντείου Πινακοθήκης και του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία.

Ανακοίνωση της Λεβεντείου Πινακοθήκης αναφέρει ότι “τα Δημιουργικά Πιάτα, η πρώτη έκθεση που παρουσιάστηκε στην νέα πτέρυγα της Πινακοθήκης, `Coco - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης`, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να συμμετάσχει σε σιωπηλή δημοπρασία

το προϊόν της οποίας συμβάλλει ουσιαστικά στην δημιουργία του Πρότυπου Κέντρου για Άτομα με Εγκεφαλική Σπαστική Παράλυση `Μιχάλης`”.

Η Πινακοθήκη ευχαριστεί τους 100 δημιουργούς των πιάτων και το Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία “που μας έδωσε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τον αξιόλογο αυτό σκοπό αλλά κυρίως ευχαριστεί το κοινό “που πρόσφερε γενναιόδωρα και αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια”.

Αναφέρει, ακόμη, ότι “όσοι δεν κατάφεραν να επισκεφτούν την έκθεση μπορούν ακόμη να συνεισφέρουν καθώς όσα πιάτα δεν έχουν πωληθεί διατίθενται πλέον μέσω του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία”.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα