Το incrediblue ταράζει τα νερά στον θαλάσσιο τουρισμό

01:14 1/3/2013 - Πηγή: PC Nea
Δύο μήνες μετά την έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας του incrediblue, της online εταιρείας κρατήσεων που συνδέει ιδιοκτήτες σκαφών και ιστιοπλοϊκών με λάτρεις της θάλασσας, ανακοινώνεται σήμερα η επίσημη λειτουργία της υπηρεσίας και η επένδυση €100.000 από το Openfund.

Με 200 περίπου σκάφη σε 35 τοποθεσίες που περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Κροατία και η Τουρκία, κρυφές παραδεισένιες περιοχές όπως οι νήσοι Αζόρες στην Πορτογαλία και μικρά
σκάφη για βόλτες στα κανάλια του Άμστερνταμ και του Βερολίνου, οι επισκέπτες της υπηρεσίας μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει σε τιμές που κυμαίνονται από 25 μέχρι 1.000 ευρώ ανά άτομο την ημέρα.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Αντώνης Φιοράκης δήλωσε: “Μέχρι σήμερα, οι διακοπές με σκάφος θεωρούνταν πολυτέλεια. Η incrediblue κάνει τον θαλάσσιο τουρισμό εύκολο και προσιτό, παρέχοντας σε όλους ευκολίες και επιλογές που μέχρι σήμερα είχαν λίγοι.”

Ο Γεώργιος Τζιραλής, εταίρος, ανακοινώνοντας την πρώτη επένδυση του Openfund, ύψους 100.000 ευρώ, στην incrediblue, πρόσθεσε: "Η incrediblue έχει ξεκάθαρο όραμα για την αλλαγή του τοπίου στον θαλάσσιο τουρισμό και είμαστε πεπεισμένοι πως η εξαίρετη ιδρυτική της ομάδα μπορεί να τα καταφέρει."
Keywords
Τυχαία Θέματα