To “Gears of War: Judgment” VIP Season Pass: μεγάλες προσφορές

22:11 28/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Εκτός από λεπτομέρειες για το Season Pass, η Epic και η Microsoft ανακοινώνουν μια ειδική προσφορά σε συνεργασία με το MAXIM, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση στο Execution mode και δύο νέους multiplayer χάρτες για μετά το λανσάρισμα.

Ο πόλεμος για τον Sera ξεκινάει στις 22 Μαρτίου με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου “Gears of War: Judgment”. To VIP
Season Pass για το “Judgment” θα είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού για 1600 Microsoft points, δίνοντας στους παίκτες πάνω από 20% έκπτωση σε μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων έξι multiplayer χαρτών, δύο νέων modes και εννιά αποκλειστικών unlocks.

To VIP Season Pass είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσει κανείς ένα μόνιμο double XP boost και ένα χώρο προσωρινής αποθήκευσης των αποκλειστικών armor και weapon skins, αποτελώντας τη μόνη σας ευκαιρία για να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό με αποκλειστική και έγκαιρη πρόσβαση σε όλους τους Add-on multiplayer χάρτες του παιχνιδιού. Με το VIP Season Pass θα έχετε:

·Δύο επερχόμενα Game Add-on Packs που συμπεριλαμβάνουν έξι multiplayer χάρτες, δύο νέα modes και νέα weapons και armor skins

·Έγκαιρη πρόσβαση σε Game Add-on multiplayer χάρτες, ώστε να είστε οι πρώτοι που θα παίξετε

·Ένα σταθερό διπλό XP boost για να επιταχύνετε την άνοδό σας μέσα από τις κατηγορίες

·Πέντε αποκλειστικά weapon skins και τέσσερα αποκλειστικά armor skins

Το MAXIM προσφέρει Execution Mode και δωρεάν δύο Multiplayer χάρτες μετά το launch.

Η Microsoft, η Epic Games και το MAXIM προσφέρουν ακόμα περισσότερη αδρεναλίνη στους φίλους του Gears με δύο multiplayer χάρτες – Haven και Capitol – με χορηγό το MAXIM, οι οποίοι θα διατεθούν κατόπιν της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, καθώς και με το Execution Mode.

Στο Execution mode, ο στόχος της κάθε ομάδας είναι να σκοτώσει όλα τα μέλη της αντίπαλης ομάδας προτού εξαντληθεί ο χρόνος. Η παγίδα; Αν δεν χτυπήσουν με όπλο που σκοτώνει με τη μία όπως η Booshka, οι παίκτες μπαίνουν σε μια κατάσταση “Down But Not Out” και επανέρχονται στο τέλος του bleed-out timer αντί να πεθάνουν. Για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, πραγματοποιήστε το Execution σε έναν εχθρό που είναι κάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και μια πρώτη εικόνα του Haven, επισκεφτείτε το Maxim Online στην ιστοσελίδα www.maxim.com/gow-haven.
Keywords
Τυχαία Θέματα