Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο UI του PlayStation 4

00:17 1/3/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πρώτοι δείγματα από το νέο, επαναστατικό περιβάλλον χρήσης του PlayStation®4 (PS4™), που έχει σχεδιαστεί να προσφέρει μία εμπειρία χρήσης διαφορετική από ότι έχετε δει μέχρι σήμερα.

Το πρωτοποριακό UI του PS4 διευκολύνει την πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του συστήματος, προσφέροντας παράλληλα αναρίθμητες δυνατότητες και ευκολίες. Στο φιλικό και εύχρηστο
μενού μπορείτε να βλέπετε συγκεντρωμένα όλα σας τα "επιτεύγματα", τα trophies, τη λίστα φίλων και την πρόσφατη δραστηριότητά σας, ενώ πανεύκολη είναι η πρόσβαση στα αντίστοιχα στοιχεία που μοιράζονται οι φίλοι σας.

Στα screenshots θα δείτε, επίσης, τον τρόπο που μπορείτε να μοιραστείτε τις gaming επιτυχίες σας. Μέσω του εύχρηστου και καλοσχεδιασμένου UI έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε με τους φίλους σας screenshots και video clips που εσείς επιλέγετε, ενώ παίζετε.

Επίσης, μπορείτε να μεταδώσετε το gameplay σε πραγματικό χρόνο, συνομιλώντας παράλληλα με φίλους και ζητώντας συμβουλές ή και "βοήθεια" σε πραγματικό χρόνο, εφόσον "κολλήσετε" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εξίσου εύκολα, μπορείτε να κάνετε sharing του παιχνιδιού και των στιγμιοτύπων που εσείς επιλέγετε σε smartphones & tablets, αλλά και να παρακολουθείτε τις επιδόσεις των φίλων σας.

Για να είστε από τους πρώτους που θα το απολαύσετε, πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/YBqMdB.
Keywords
Τυχαία Θέματα