Η Ericsson επεκτείνεται στην Ινδία

11:17 19/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Οι καταναλωτές στην Ινδία είναι ένα βήμα πιο κοντά για να βιώσουν την κινητή τηλεφωνία τέταρτης γενιάς μέσω της τεχνολογίας TD-LTE. Η Augere, μία εταιρεία πρωτοπόρος στην ασύρματη 4G ευρυζωνικότητα με άδειες 4G που «καλύπτουν» περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους στις αναδυόμενες αγορές της Νότιας Ασίας και της Αφρικής, επέλεξε σύγχρονης τεχνολογίας radio base station της Ericsson,
το RBS6000, τεχνολογίας Evolved Packet Core και μετάδοση μικροκυμάτων.
Αυτό θα επιτρέψει στην Augere να προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες με την επωνυμία της ZOOSH σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες στα κράτη Madhya Pradesh και Chhattisgarh.

Το LTE βελτιώνει την εμπειρία του τελικού χρήστη και επιτρέπει την ταχεία μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων. Με αυξημένη ταχύτητα και μειωμένη καθυστέρηση στους χρόνους ανταπόκρισης, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η πλοήγηση στο Internet, το online gaming, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι συναντήσεις μέσω video. Το LTE έχει, επίσης, την δυνατότητα να ανταποκρίνεται στη μελλοντική ζήτηση για νέες και βελτιωμένες κινητές εφαρμογές στο Διαδίκτυο.

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση του δικτύου, η Ericsson θα είναι υπεύθυνη για την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης και τη λειτουργία του δικτύου για τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, η Ericsson αναλαμβάνει τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, τη συντήρηση και τη διαχείριση ανταλλακτικών για το 4G δίκτυο της Augere. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του δικτύου.

Ο Lars Stork, CEO, της Augere Wireless Broadband India Private Ltd δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση, ως ένας από τους πρώτους παρόχους ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών, να ανακοινώσουμε τα σχέδιά μας για την έναρξη της παροχής 4G υπηρεσιών σε Madhya Pradesh και Chhattisgarh. Το LTE είναι μια νέα τεχνολογία που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε υψηλή ταχύτητα και ποιότητα στην εμπειρία του πελάτη μέσω της ασύρματης 4G ευρυζωνικής υπηρεσίας.

Η Ινδία προσφέρει σήμερα μία ευκαιρία ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα των ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών και πιστεύουμε ότι το LTE θα μας παρέχει ένα δίκτυο για να προσφέρουμε μια εμπειρία στον πελάτη, σύμφωνα με τις βασικές αξίες της εταιρείας ZOOSH. Μέσω της παγκόσμιας εμπειρίας μας στον τομέα τηλεπικοινωνιών και τις ισχυρές τοπικές εταιρικές σχέσεις μπορούμε να παρέχουμε ευρυζωνικές υπηρεσίες, σε αγορές που δεν είχαν πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία, επιτρέποντας στους πελάτες μας υψηλής ταχύτητας και αξιόπιστη πρόσβαση στο Internet.
Καλωσορίζουμε λοιπόν την επιλογή της Ericsson ως συνεργάτη μας για το δίκτυο της Ινδίας, ένα παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του LTE. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα μας για «Ευρυζωνικότητα για όλους».

Ο Fredrik Jejdling, Επικεφαλής της Ericsson στην India, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι στην Ericsson για τη συνεργασία μας με την Augere για την εισαγωγ
Keywords
Τυχαία Θέματα