Νέα εφαρμογή LG Φωτισμός LED Yπολογιστής Εξοικονόμησης

15:17 16/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα εύχρηστη εφαρμογή LG Φωτισμός LED Yπολογιστής Εξοικονόμησης που βοηθά τους χρήστες να υπολογίσουν το κέρδος ενέργειας και κόστους από την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με αυτούς τεχνολογίας LG LED.

Η νέα αυτή εφαρμογή
απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, που είναι πλέον σε θέση να υπολογίσουν με ακρίβεια την ενέργεια που καταναλώνουν και να ανακαλύψουν τις εναλλακτικές επιλογές που θα βοηθήσουν στην εξοικονόμησή της, ώστε να απολαύσουν τελικά και οικονομικό όφελος.
Η εφαρμογή LG Φωτισμός LED Yπολογιστής Εξοικονόμησης φιλοξενείται σε ένα ξεχωριστό Microsite, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι ανοίγοντας την εφαρμογή, μπορούν να επιλέξουν τον τύπο και τον αριθμό των λαμπτήρων που θέλουν να αντικαταστήσουν ή ακόμη και να συνδυάσουν διαφορετικούς τύπους, και στη συνέχεια να υπολογίσουν το όφελος που θα έχει σε ετήσια βάση (kWh και ευρώ) αν υιοθετήσουν την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού LED της LG.
Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει, να εκτυπώσει, να ενσωματώσει σε e-mail ή ακόμα και να κοινοποιήσει στα Social Media τα αποτελέσματα κάθε πιθανού συνδυασμού αντικατάστασης συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες φωτισμού LED της LG. Παράλληλα, έχει και τη δυνατότητα να αναζητήσει σχετικό ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα της LG ή και να επικοινωνήσει με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LG για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις φωτισμού LED της LG.
Σχετικά με τα προϊόντα φωτισμού LG LED
Οι λαμπτήρες LG LED διαθέτουν υψηλό επίπεδα φωτισμού, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής (έως και 40 χρόνια), ενώ επιπρόσθετα προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να προγραμματίζει τον τρόπο και τη διάρκεια λειτουργίας τους. Η τεχνολογία φωτισμού LED της LG μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακές εφαρμογές αλλά και πολλές και διαφορετικού τύπου επιχειρήσεις, όπως εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, γραφεία, βιομηχανικούς χώρους, γυμναστήρια κ.ά., συμβάλλοντας σημαντικά στη δημιουργία μιας ζεστής και ευχάριστης ατμόσφαιρας του περιβάλλοντος χώρου.
Επιπλέον, τα προϊόντα φωτισμού LG LED περιλαμβάνουν λαμπτήρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όπως τύπου bulb, spot (ΜR16, PAR16) και candles, φωτιστικά LED Flatlight, Downlight και Tubes, λαμπτήρες spot εξωτερικού χώρου (PAR30, R-111), προϊόντα οδοφωτισμού (Streetlights) και φωτιστικά τύπου καμπάνας (High-Bay Bells). Η χρήση των προϊόντων φωτισμού LED μπορεί να αντικαταστήσει συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, αλογόνου και φθορισμού (συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων οικονομικών λαμπτήρων CFL), επιτυγχάνοντας μειωμένη εκπομπή θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει έως και 88%. Ταυτόχρονα, το μικρό κόστος εγκατάστασης και η μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων φωτισμού LG LED εξασφαλίζουν την απόσβεση της σχετικής δαπάνης σε μικρότερο διάστημα.
Τέλος, οι λαμπτήρες LG LED είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχουν υδράργυρο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της ατμόσφαιρας, αλλά και στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος (carbon footprint) της εκάστοτε επιχείρησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα